Gde su danas Anita i Drezik, omiljeni par devedesetih

anita drezik nestašne godine
Foto: Promo

"Nestašne godine" bile su omiljena tinejdž serija generacije koja je odrastala devedesetih u Srbiji. Prikazivala se od 1994. do 1999. kad smo upijali dogodovštine glavnih junaka, a Anita i Drezik svima su bili omiljen par.

Prvo, Drezik je bio “naš”. Kalan Malvej je igrao momka po imenu Bogdan Dražić, a imidž mangupa samo je pojačao našu naklonost. Drugo, taj spoj lošeg dečka i fine devojke radio je bolje nego što je iko mogao da zamisli, u inat očekivanjima okoline, predrasudama, razlikama, njihov odnos se menjao, prevazilazili su prepreke, voleli su se do daske i svima nam davali nadu da je tako nešto zaista moguće.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤️ Lovers (@lovers.rs)

Vremenom je svako otišao na svoju stranu. Anitu, Drezika i ostatak ekipe izgubili smo iz vidnog polja, a nastavili ka sopstvenim emotivnim izazovima i iskustvima… Ipak su mnogi od nas osetili ushićenje na vest da se “Nestašne godine” vraćaju i od 27. novembra ponovo će se prikazivati na Netfliksu.

A šta se u međuvremenu desilo s Anitom i Drezikom?

Pa, ispostavilo se da je Drezik stigao do Holivuda, mada ga je saobraćajna nesreća koju je preživeo izmenila do neprepoznatljivosti.

drezik
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kalan Malvej preživeo je strašan čeoni sudar pri brzini od 100km/h. Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode. Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno “palo” i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi popravile frakture vilice i lica. Još ne vidi na jedno oko i ima ožiljak na licu..

Zato ga valjda nismo ni prepoznali kad se 2014. pojavio u holivudskom spektaklu “300: Rise of an Empire” i to u jednoj od glavnih uloga.

Nakon toga se “ubacio” među superheroje i njegova holivudska karijera ide samo uzlazno – s blokbasterima kakvi su “Betmen protiv Supermena”, “Warcraft”, “Kapetan Amerika”…

Lara Koks koja je igrala Anitu, nastavila je da igra u australijskim serijama, TV filmovima, reklamama. I nju bismo prepoznali bez problema i 20 godina kasnije – evo kako danas izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GcastilloR (@efemerides_de_famosos)

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri