Ko je seksi frajer iz scena orgija u seriji Crna svadba

crna svadba jadran malkovič
Foto:Screenshot/Instagram/jadranmalkovich

Brojna pitanja se nižu otkad je kod nas počela da se emituje serija Crna svadba, između ostalog i ko je seksi frajer koji se pojavljuje u scenama orgija zajedno sa glumicom Jelenom Đokić. U pitanju je nemačko-britanski glumac srpskog porekla Jadran Malkovič.

Na terasi jedne luks zgrade u bazenu opasan frajer je s dve devojke dok sve to posmatra polunaga glumica Jelena Đokić, i to vezana za stub. To je samo jedna od scena nove, prilično mračne serije Crna svadba koja publiku uvlači u svet vlaške magije.

Ubrzo su mnogi poželeli da saznaju i nešto više o moćnom čoveku iz senke s kojim se viđa lepa psihološkinja koju igra Jelena Đokić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

U pitanju je nemačko-britanski glumac Jadran Malkovič koji ima srpsko poreklo, ali i isto prezime kao znatno poznatiji kolega Džon, koji mu je daleki rođak.

Jadranov put je do sada bio vijugav jer je rođen u Nemačkoj, odrastao je u Srbiji, a živi u Velikoj Britaniji, te ne čudi što za sebe kaže da je internacionalni glumac.

„Kako je bilo ovde tada… Prošao sam kroz sve. Išao sam u školu, završio srednju, bio sam u vojsci ovde, bio sam ovde i za vreme bombardovanja. Nakon toga sam napustio zemlju, prvo sam otišao za Nemačku pa sam se vratio, a onda otišao u Englesku“, priča Malkovič, a prenosi RTS.

U inervjuu za Elle on je nedavno kazao i da je ranije voleo nomadski život.

„U poslednjih par godina sam počeo da osećam želju i potrebu da imam mesto na koje ću se uvek vraćati, gde ću urediti prostor i život na svoj način, i gde ću provoditi vreme kada nisam na nekom poslu ili na putovanju. Nažalost, to mesto još uvek nisam našao, ali sam uspeo da skratim listu na top tri lokacije. Trebalo mi je samo tri godine za to, a sad još toliko da odlučim da ipak ima još neka nova destinacija“, kaže Jadran, koji se pokazao do sada u brojnim britanskim, američkim i nemačkim filmovima i serijama, a sarađivao je i sa velikim Stivenom Spilbergom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

Otkrio je i da voli da kuva, da jako voli fotografiju, a na Instagramu se nedavno pohvalio i da voli – vakuumsku terapiju.

Naime, on je sa publikom podelio fotografiju svojih leđa na kojima se vide tragovi ventuza, tj. vakuumske terapije čašama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

Ova drevna tehnika lečenja obično se praktikuje za bolove, detoksikaciju i cirkulaciju, a Jadranu očigledno prija za relaks nakon napornih snimanja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri