Fotografije Oskara Ajzaka za koje bi se žene udale

Poznati 01. nov 202112:12 > 12:28
Oskar Ajzak
Foto: MUNAWAR HOSAIN / INSTAR Images / Profimedia

Američki glumac Oskar Ajzak je već skinuo s trona razvikane holivudske zavodnike kad su se na mrežama pojavile njegove fotografije sa snimanja serije "Scenes From a Marriage". To je bilo dovoljno da žene masovno počnu javno da ga prose.

Oskar ima 42 godine i svoju prvu ulogu je dobio 1996. Ove godine, zahvaljujući ulogama u filmovima “The Dune”, “The Card Counter” i seriji “Scenes from the Marriage”, postao je planetarno popularan i jedan od najpoželjnijih glumaca na svetu.

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Žene najbolje znaju šta misle kada kažu da muškarac ima “ono nešto”, a “to nešto” definitivno ima i Oskar.

Foto: Ottavia Da Re / Avalon / Profimedia

Za razliku od Klunija, Breda Pita i Di Kaprija, Oskar Ajzak možda nije konvencionalno lep (što je vrlo subjektivna stvar), ali njegovi pokreti, ton i pogledi prave atmosferu zbog koje je tako poželjan ženama.

Ljudi su oduševljeni “Scenama iz braka”, neposrednošću njegovog lika i odnosom koji ima sa glavnom glumicom Džesikom Čejsen. Kada je publika videla ovaj glumački par na crvenom tepihu, potekla je i lavina komentara o njihovom odnosu, načinu na koji je Oskar gleda Džesiku i suptilnim dodirima koji nagoveštavaju nešto više od profesionalnog odnosa.

Glumac je oženjen i već četiri godine uživa u ljubavi sa scenaristkinjom Elvirom Lind sa kojom ima jedno dete.

Foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

U filmu “Dina”, glumac se istakao svojom ulogom vojvode Leta Atreide. Devojčice u bioskopskim salama nisu treptale zbog Pola, kojeg je tumačio Timoti Šalame, dok su devojke i žene došle zbog Oskara Ajzaka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rebecca (@rebeccavox)

Vojvoda Leto je tokom celog filma zakopčan i ima neverovatnu samokontrolu, a onda je napravljen neobičan kontrast u njegovoj poslednjoj sceni gde je potpuno nag. Oskar kaže da mu je to bila jedna od najzanimljivijih scena u knjizi i da misli da je savršena metafora za ono što će uslediti.

Fotografije sa snimanja „Scenes From a Marriage“ su otkrile i kako izgleda van velikog platna i crvenih tepiha. Stil lika koji tumači je, kako je sam rekao, dosta sličan njegovom ličnom, a moda mu nije strana iako uvek deluje nepretenciozno. Pogledajte slike Ajzaka zbog kojih žene maštaju o njemu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miyako Bellizzi (@miyakobellizzi)

*

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miyako Bellizzi (@miyakobellizzi)


*


*


***
Bonus video: Paparaco lov na poznate


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram