Tri žene saznale da su sa istim momkom – rasplet je filmski

Autobus, renoviranje autobusa, školski autobus
Foto: Instagram/the.bam.bus

Morgan Tabor, Abi Roberts i Beka King su dobre prijateljice koje su se zajedno otisnule u avanturu po SAD - ali priča o njihovom upoznavanju zvuči filmski. One su saznale jedna za drugu kada su shvatile da je jedan dečko istovremeno izlazio sa sve tri.

Činilo se da 2020. godina ne može biti gora za Morgan Tabor, ali život joj je uskoro spremio neprijatno iznenađenje.

U to vreme, Tabor (21) je imala čudan osećaj u vezi sa svojim dečkom, sa kojim je bila u vezi godinu dana, i nazvala to „znakom Univerzuma“.

Nakon što je bolje pogledala njegov Instagram nalog, pronašla je jednu ženu sa kojom se uvek „lajkovao“. Poslala joj je poruku i saznala nešto šokantno: njen dečko je izlazio sa drugom ženom na Državnom univerzitetu Juta, što je ista škola u koju Tabor ide.

To nije bilo sve. Saznala je da se viđa sa još dve žene u drugom gradu u Ajdahu. Ispostavilo se da je 19-godišnja Abi Roberts izlazila sa tim momkom više od mesec dana, a Beka King (18) sa njim pet meseci.

„To je bilo nadrealno“, rekla je Tabor.

Kada su četiri žene saznale jedna za drugu, zakazale su zajednički FaceTime razgovor.

„Od tada smo samo upoređivali vremenske okvire, dekonstruisali osobu koju smo mislili da poznajemo i kojoj smo verovale, a to je bilo ludo“, rekao je Roberts za Insider.

U aprilu 2021. godine, Tabor, Roberts i King su odlučile da ostvare svoj san i zajedno kupe školski autobus za putovanja. Uložile su oko 5.000 dolara da ga renoviraju. Nakon renoviranja, žene su ovog leta krenule na put. Rekle su da su se prilagodile svom novom domu, koji ima kauč na razvlačenje i jednostavan kuhinjski prostor.

*

Iako su se upoznale pod neobičnim okolnostima, kažu da su zahvalne na tome kako se sve odvilo. U stvari, King kaže da retko kada pričaju o bivšem dečku.

„U našem procesu izlečenja, mi smo dale prioritet našim prijateljstvima u odnosu na ono što se dogodilo“, rekla je ona.

„Naravno, to nas je spojilo, ali smo pronašli mnogo mira i radosti znajući da naše prijateljstvo nije zasnovano na njemu“, dodala je.

***
Bonus video: Maler dana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram