Muž Ene Popov pre nje voleo je 13 godina stariju voditeljku, a ona ovog fudbalera

Foto: Instagram/enapopov

Postala je poznata po rijaliti vezi.

Enu Popov (36) javnost je upoznala 2006. godine, u prvoj sezoni šou programa Veliki brat. Poznata po prvoj rijaliti vezi sa Markom Miljkovićem, njen život mediji su počeli da prate u stopu.

Tako znamo da poslednjih godina radi kao voditeljka na Radio televiziji Vojvodine, a van televizijskog studija retko imamo priliku da je vidimo u javnosti.

Ena se posvetila porodičnom životu i već duže od jedne decenije u srećnoj je ljubavi sa suprugom Nenadom Čankom, novosadskim biznismenom, sa kojim ima ćerke Riju i Milu.

Kako je privlačila pažnju medija od kada se pojavila u Velikom bratu, o Eninom ljubavnom životu se pisalo i pre sadašnjeg izabranika.

Pre Nenada, Ena je volela fudbalera Gojka Kačara, a o toj vezi otvoreno je pričala za medije.

„Postaću majka onda kada to bude suđeno, a ne zato što sam u dan sve isplanirala ili zato što bi tako trebalo da bude. Želim da budem i supruga i majka u pravom smislu te reči i zato hoću brak i decu iz čiste i velike ljubavi i samo onda kada to moj budući suprug i ja budemo poželeli“, rekla je Ena za Story u periodu dok se zabavljala sa Gojkom.

S druge strane, pre nego što je otpočeo vezu sa Enom, Nenad se, kako su pisali mediji, zabavljao sa njenom koleginicom – novinarkom i voditeljkom Tatjanom Vojtehovski, koja je od njega starija 13 godina.

„Nisam živela u lažnoj nadi da ovo neće dospeti u javnost. Uvek mi je čudno kada me neko pita o privatnom životu, jer nemam potrebu da život otkrivam javnosti. To je nešto lično moje, kao i ova veza. To je naše, moje i Nenadovo, tako da nisam spremna da iznosim detalje“, rekla je Vojtehovski za medije kada je otkriveno da je u vezi sa Nenadom.

Danas Ena i Nenad uživaju u mirnom i skladnom porodičnom životu sa njihove dve naslednice, a kako je nedavno istakla, suprug joj je u svemu velika podrška.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram