Poznate Srpkinje koje „polome“ vrat svaki put kad žele poljubac

Foto; Printscreen/Instagram/@danielarajic; Printscreen/Instagram/@mrsbobi; Printscreen/Instagram/@jokic.natalija

Ljubav ne broji centimetre.

U svetu poznatih možemo videti razne parove – s velikom razlikom u godinama, s različitim statusom, i  isto tako sa velikom razlikom u visini. Pojedine žene vole muškarce koji su za nekoliko glava viši od njih i izgleda da to nije prepreka za sreću.

Ovo su najpoznatiji parovi koji uživaju u ljubavi uprkos razlici u visini.

Aleksandra Gudurić

Košarkaš Marko Gudurić je u braku sa Aleksandrom od avgusta 2021. a te iste godine u decembru su postali roditelji. Marko je visok 198 cm.

Danijela Rajić

Amerikanka srpskog porekla, Danijela Rajić, ima dve ćerke sa NBA zvezdom Polom Džoržom. Njihova veza je bila turbulentna.

Upoznali su se u Majamiju, kada je „srpska Kim Kardašijan“ radila kao go-go igračica.

Milica Marjanović

Bobi Marjanović je visok 224 cm, a njegova supruga Milica 161 cm. Zbog toga uvek privlače pažnju gde god se pojave, što njima nimalo ne smeta. Venčali su se 2014. godine i imaju dva sina.

Natalija Jokić

Uz Nikolu Jokića je kroz sve uspone i padove tokom karijere bila jedna žena, njegova supruga Natalija Mačešić.

Zajedno su od 2003. godine, a venčali su se u rodnom Somboru 2020. godine.

Iva Jagodić

Iva je supruga poznatog košarkaša Marka Kuridže. Njih dvoje su dugo zajedno i imaju troje dece. O Ivi se ne zna mnogo s obzirom da ne voli da se eksponira u javnosti.

Pored ovih parova sa domaće scene, U Holivudu takođe ima nekoliko primera gde je žena dosta niža od muškarca.

Lisa Bonet

horoskop
Foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džejson Momoa i Lisa Bonet su prošle godine na Instagramu objavili kako se nakon 16 godina veze, a pet godina braka rastaju.

Međutim, odlučili su da svom braku pruže još jednu šansu, anavodi kažu kako su se pomirili.

Mila Kunis

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Eštonu Kučeru i Mili Kunis trebalo je „samo“ 15 godina da se konačno smuvaju, a njihova ljubavna priča podseća na njen film „Prijatelji s povlasticama“.
Par se upoznao još na snimanju hit serije Vesele sedamdesete 1997. godine, a na projektu su počeli da rade kada je Mila imala samo 14, a Ešton 19 godina. Kučer je kasnije u jednom intervjuu rekao da ga tada Kunisova nije privlačila i da je na nju gledao kao na mlađu sestru. Nakon završene serije, ostali su u kontaktu i tek godinama kasnije sreli su se na jednoj zabavi na kojoj su se poljubili, i tada je krenula njihova ljubavna priča.

Džada Pinket i Vil Smit

Foto: Paul Smith / Alamy / Alamy / Profimedia

Već godinama se spekuliše da Vil i Džada Pinket Smit imaju vrlo turbuletan i neobičan brak i čudne seksualne sklonosti, a ovaj moćni holivudski par sve češće i javno potvrđuje te navode. Proslavljeni glumac nedavno je sasvim iskreno progovorio o odnosu sa svojom suprugom, istakavši da imaju otvoren brak i da su u jednom trenutku rešili da više ne žele da budu monogamni, a sve ove stvari ni danas ih ne sprečavaju da budu srećni.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram