Bila je prva rijaliti ljubav Luninog Marka, a danas izgleda nikad bolje

Foto: Printscreen Instagram/enapopov

Postala je poznata po prvoj rijaliti vezi u Srbiji.

Nakon učešća u prvom srpskom Velikom bratu, Ena Popov je počela da privlači dosta pažnje javnosti. Poznata po prvoj rijaliti vezi sa Markom Miljkovićem, danas mužem Lune Đogani, njen život mediji su počeli da prate u stopu.

Nakon raskida, povezivali su je sa raznim poznatim muškarcima, a ona je ređala uspehe na poslovnom planu.

Radila je kao voditeljka popodnevnih emisija, oprobala se i kao pevačica, a njena pesma „Naivna“ 2008. je bila pravi letnji hit.

Ena Popov je tada bila čest gost zabavnih programa i punila je novine svojim emotivnim životom, za koji se pričalo da je bio turbulentan, a njenu vezu s fudbalerom Gojkom Kačarom svi su budno pratili.

Ipak, Ena danas živi sasvim drugačije, pre svega mirnije.

Nakon slave, ona se u jednom trenutku povukla iz javnost, u domaćim medijima skoro da je i nije bilo, ali jednoj stvari je ostala verna – poslu voditeljke.

Upravo time Ena se bavi i danas, a u međuvremenu se udala i postala majka.

Iako je imala sve predispozicije i mnogobrojne prilike da gradi karijeru u Beogradu, ona se vratila u rodni  Novi Sad i posvetila porodičnom životu.

Ena je već 11 godina u braku sa novosadskim biznismenom Nenadom Čankom sa kojim ima dve ćerkice Riju i Milu.

Novosađanka često objavljuje porodične fotografije sa odmora, proslava, posla na svom Instagram profilu, na kom je prati preko 65.000 ljudi.

Iako je prošlo 16 godina od njenog prvog pojavljivanja na TV ekranima, kada je prikupila simpatije publike, Ena se i danas može pohvaliti modernim stilom odevanja i lepotom i deluje kao da je najsrećnija do sad.

***

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram