Razvojni put Sanje Papić od misice s Megatrenda preko tragičnog braka do Maldiva

Sanja Papić Foto: Instagram/misssanjapapic

Nekadašnja Kavalijeva muza.

Sanja Papić, o čijoj se lepoti pisalo i pričalo, upoznala je ljubav svog života, advokata Mišu Ognjanovića sa kojim je zasnovala porodicu, a onda je usledilo buđenje iz sna.

Njen suprug ubijen je 2018. godine, a Sanji i njihovoj ćerki Lari, život se preokrenuo.

Iako joj nije bilo lako nakon ubistva supruga, ona se posvetila biznisu, zasukala rukave i svojoj mezimici postala i mama i tata, oslonac i najbolji prijatelj.

Sanja je 2016. godine postala ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi, a nakon gubitka supruga, spakovala je kofere i sa ćerkom otputovala tamo, kako bi je sklonila i obezbedila joj što bezbrižnije odrastanje.

Iako se svakodnevno seća ljubavi koju su ona i Miša imali, pa neretko na svom Instagramu deli njihove zajedničke fotografije, Sanja posvećeno radi na tome da ćerkici obezbedi sve što joj treba u životu.

Sanja je pre udaje uspešno gradila karijeru, doduše, tada u modnim vodama, pa je zato dosta nas pamti po naslovim stranama modnih časopisa, ali i kao bivšu Mis Srbije i Crne Gore.

Na izboru za Mis sveta 2003. godine proglašena je za treću pratilju, a na izboru za Mis Evrope drugu. Na međunarodnom takmičenju lepote u Nigeriji osvojila je prvo mesto. To je privuklo pažnju čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija čija je muza bila dugi niz godina. Bila je i zaštitno lice švajcarske kompanije za proizvodnju satova i nakita Omega.

Rođena he 1984. godine u Novom Sadu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon toga se seli za Beograd i upisuje Fakultet za biznis i marketing Evropskog Univerziteta, a diplomirala je ekonomiju na Univerzitetu Megatrend.

U međuvremenu ju je primetila Vesna de Vinča, koja joj je ponudila članstvo u svojoj modnoj agenciji, nakon čega Sanja počinje da ređa uspehe kao manekenka.

Kao jedna od pet najlepših žena na svetu prisustvovala je brojnim ekskluzivnim događajima poput Filmskog festivala u Kanu, raznih sportskih takmičenja, kulturnih i humanitarnih manifestacija.

Danas je sve zamenila životom sa ćerkom na Maldivima, gde uspešno radi već četiri godine.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram