Od čišćenja WC-a do bogatstva: Luksuz u kom živi Cakana sa mužem advokatom

cakana
Dragica Radosavljević Cakana Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Instagram/cakanaofficial

Danas živi sasvim drugačije nego u mladosti.

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana rođena je 1957. godine u Kosovskoj Mitrovici. Živela je u Banjskoj i Leposaviću, a od 19. godine živi i radi u Beogradu. Od malih nogu pokazivala je veliki talenat za muziku, a u srednjoj školi se izdvajala po zanimljivom i specifičnom načinu odevanja.

Mada je imala želju da studira astrologiju ili književnost u Prištini, poslušala je oca i upisala Fakultet opštenarodne odbrane u Beogradu. Živela je u Studenskom gradu i radila razne poslove preko Omladinske organizacije. Među njima je bilo i čišćenje dvorana i sala, te toaleta u raznim ustanovama, piše biografija.org.

„Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile“, rekla je u jednoj emisiji.

U međuvremeu, nakon završetka srednje škole, otišla je da poseti sestru u Makarskoj koja je u to vreme radila kao sezonski radnik. Tu je upoznala Beograđanina Borisa koji je radio u Institutu Jaroslav Čeh.

„S njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru. Sa 19 godina. Kad dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo, nisam više morala da živim u malom mestu… On je imao 21 godinu, bio je mlad“, ispričala je ona svojevremeno za medije, pa se prisetila kako je njihova priča počela.

Naime, vezu je krila od roditelja, koji su se oštro protivili kad su saznali jer su i Dragana i Boris bili mladi. Na kraju su popustili, pa se Cakana udala za Borisa.

Dve godine nakon venčanja dobili su ćerku Mariju, ali su se posle 17 godina braka razveli zbog razdvojenosti.

Nakon nekog vremena na jednom druženju upoznala je advokata Nebojšu Negića. Povremeno su se sretali, ali nisu mnogo razgovarali. Sve do njenog polaska na turneju u SAD kada joj je na jednoj zabavi priznao da će mu nedostajati. Nakon povratka u Beograd počeli su češće da se viđaju, a godinu dana kasnije i da žive zajedno.

Danas Cakana povremeno na društvenim mrežama otkrije delić luksuza u kom njih dvoje žive.

Osim stana na Novom Beogradu, par ima porodičnu kuću u Sremčici, kuću Nebojšinih roditelja, te kuću u istoj ulici u Sremčici koje smatraju svojom oazom mira. Kako pevačica kaže, povremeni boravci vikendom pomagali su joj da se oporavi od svakodnevne gužve i vreve u velikom gradu, pa su odlučili da spas pronađu u tom malom mestu. Kuću su sredili po vlastitom ukusu i tamo provode svaki slobodan trenutak.

Pročitaj više na: https://www.biografija.org/muzika/dragica-radosavljevic-cakana/

Cakana pritom tvrdi da nije jedna od onih koja juri firmiranu garderobu, ali da voli sebi da ugodi.

„Sama se stilizujem, posle toliko godina bavljenja ovim poslom imam toliko toga, mogu sebi da priuštim. Ne mora to da bude neka firma, ne patim za Luj Vitonom i nekim markama, ali uvek imam da kupim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se pristojno sredim“, istakla je pevačica.

Smatra da nema potrebe davati velike sume novca na scensku garderobu, koju će obući nekoliko puta.

„Nikada mi se nije dešavalo da za scenu kupim neke skupe stvari da bih se par puta pojavila na televiziji, par puta u nečemu što je plaćeno toliko, apsolutno ne. Pre ću da puknem puno para za neki komad garderobe koji mogu da nosim u svakodnevnoj varijanti“, rekla je Dragica.

Ipak, i njoj se omakne, pa je jednom dala dosta novca na patike koje na kraju nije nosila.

„Kupila sam Balensiaga patike koje sam u Njujorku platila 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke“, iskrena je Cakana.

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram