Komplikovan odnos Ane Bekute sa sinom kog je kao bebu ostavila u domu

ana bekuta
Ana Bekuta Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Rodila ga je sa 17 godina.

Pevačica Ana Bekuta rođena je kao Nada Polić 1959. godine u mestu Banja blizu Priboja. Odrastala je uz dve sestre, majku Milicu i oca Branka.

Ana Bekuta Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Sa 17 godina je zatrudnela nakon kratke veze sa čovekom čije ime nikad nije htela da otkrije. Oboje su bili mladi, brzo su se rastali, a na Ani je ostao pritisak okoline i roditelja. Zato je dete ostavila u dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici. Sin Igor je tamo bio osam i po meseci.

Onda, kako je jednom prilikom rekla, ptičica se vratila u krilo.

Ana je ranije ispričala koliko joj je bilo teško u tom periodu.

„U 17. godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici. Ostao je tamo osam i po meseci, ja sam odlazila svakih 10 dana da ga vidim i vraćala se. Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osećanja su negde potisnuta“, kazala je Ana.

Ispričala je i kako je sina vratila kući.

„Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila 18 godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice, a ja sam u 17. godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila posle drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim muzikom“, kazala je svojevremeno.

Svoja osećanja o svemu podelio je i Igor.

„Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada“, kazao je Igor.

Dodao je i da ima sve informacije o svom ocu, ali da se ne čuju i ne viđaju.

U međuvremenu Igor je postao Anin menažder. Onda se u medijima pojavila vest da su njih dvoje u sukobu. Pisalo se kako je pevačica sinu dala otkaz, a na njegovo mesto postavila unuka Branka. Navodno je Igor imao nekoliko poslovnih ispada, pa Ana nije bila zadovoljna.

Na sve to, pažnju javnosti je privukla i vest da se Ana nije slagala sa Igorovom odlukom da se razvede od prve žene, s kojom ima dvoje dece. Činila je sve kako bi se pomirili, ali Igor se razveo pre više godina. Potom se zavoleo sa jednom Tamarom iz Niša, s kojom se nedavno verio.

U međuvremenu su mediji preneli da je Ana novu ljubav prihvatila od srca jer joj najbitnije da joj je sin srećan.

BONUS VIDEO: Radmila Petrović o roditeljstvu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram