Sve afere koje su značile neminovni krah ljubavi Ane Kokić i Nikole Rađena

ana kokić
Ana Kokić i Nikola Rađen foto: E-Stock/tik tak/Dragan Mujan/Nova.rs

Razdvojenost, prevare, kokain..

Naš život je sada najlepša bajka – to su posle svadbe 19. oktobra 2008. godine u luks vili na Dedinju kazali pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen.

Sledeće godine Ana je rodila ćerku Ninu, a godinu dana kasnije i drugu ćerku Teu.

I zaista, sve je delovalo kao bajka. Oboje su bili uspešni, mladi, zgodni, popularni, jedan od najvoljenijh poznatih parova u Srbiji.

Sve dok afere jedna za drugom nisu počele da se pojavjuju u javnosti.

Polako, ali sigurno, 2013. godine počelo je da se šuška da je Anin i Nikolin brak u krizi. Pričalo se da su pred razvodom. Ana je sa decom navodno otišla kod majke.

Ipak, pomirili su se. Sve se završilo na tome da u svakom braku ima trzavica.

Međutim, dve godine kasnije kao bomba je odjeknula vest da je doping kontrolom utvrđeno da je Nikola pozitivan na kokain. Ubrzo je dobio otkaz u svom tadašnjem klubu, a Međunarodna federacija plivačkh sportova ga je suspendovala na četiri godine. Ipak, sud u Lozani je preinačio odluku, pa je Nikola ponovo ušao u bazen 2017. godine.

To su bili teški trenuci za oboje.

„Tih dana sam bila tiha i povučena, ali sigurno je da sam mu bila podrška, jer, kao što vidite, i dalje smo zajedno. Bilo je, prošlo je, idemo dalje. Uostalom, kada se zaklinjemo na ljubav u crkvi, kažemo da smo jedno uz drugo i ubolesti i u zlu, u bogatstvu i siromaštvu. Možda neki to zaboravljaju, ali ja nisam“, rekla je nakon afere Ana.

Na sve to, njih dvoje su tokom braka dosta bili razdvojeni. Kako je Ana rekla, jedna rečenica je mogla da pokvari sve, ali nikada nije bila izgovorena.

„Mnogo je trenutaka kad baš jako želim da smo svi na jednom mestu, pa mi sve to teško padne, ali nas dvoje znamo zašto smo nekad razdvojeni. Poštujem i to što Nikola nikada nije rekao „Zašto ti ne bi prestala da pevaš i stalno bila uz mene“. To mi mnogo znači jer da ne radim posao koji volim, verovatno bih bila nesrećna“, rekla je Ana u jednom intervjuu.

I taman kad se pomislio da su našli svoj mir, opet bi isplivala neka nova vest o njihovom razlazu.

Počele su da se pominju prevare.

Tako je jedna balerina, učesnica rijaliti programa, tvrdila da je dve godine bila sa Nikolom.

Da je kap prelila čašu, bilo je jasno 2019. godine kada su posle više od deceniju braka Nikola i Ana podneli zahtev za razvod. Razišli su se sporazumno, a starateljstvo nad decom je dobila pevačica.

Kad je sve prošlo, Ana se osvrnula na njihov brak i, između ostalog, govorila o tome što su oboje bili uspešni u svom poslu.

„I tu se pokazalo da to ništa ne mora da znači. Možda je njemu bila potrebna žena koja će da ga prati u potpunosti i da se posveti njemu, njegovom poslu i porodici. Sve zavisi od osobe. Nekome mogu da prorade kompleksi, da poželi da žena ne bude moćnija od njega, a postoje i muškarci koji će da poguraju ženu i da joj kažu da uvek može biti bolja“, navela je Ana tada.

Sada oboje i dalje tvrde da su u dobrim odnosima.

„Mi smo se sporazumno razveli, shvatili smo da ne idemo u istom pravcu. Ana je divna majka i veliki borac. Za ljubav treba dvoje, ali i za razvod, tako da krivica je obostrana“, rekao je Rađen.

„Nikola i ja smo u super odnosima. Naš odnos kao bivših supružnika i kao roditelja mora da se razdvoji. Poštujemo se prvenstveno zbog dece, nema potrebe da se mrzimo, bilo nam je lepo jedan određeni period, sada je ovako najbolje“, rekla je Ana.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram