4 horoskopska znaka koji od veze uvek prave pakao

Foto:Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ako želite miran život, ne ulazite sa njima u vezu.

Ostvarivanje kvalitetnog ljubavnog odnosa može biti problematično ako nemate kompatibilnost. Nekompatibilnost ne samo da čini put zabavljanja neravnim, već može i učiniti da patite od beskrajne frustracije, bola i na kraju slomljenog srca.

Iako je individualni način rešavanja stvari i bežanja od napada u vezi mnogo bitan, poznavanje astroloških osobina je još jedan ugao koji bi vas mogao spasiti od emocionalne nekompatibilnosti, frustrirajućih svađa, agonije i izbaviti vas od nedostojnih ekstrema ljubavnog života.

Ovan

Buntovni Ovan je poznat po svojoj osobini kršenja pravila. Oni ne samo da su veoma razmetljivi po prirodi, već i sve posmatraju kao takmičenje, čak i vezu.

Šta god njihov partner radi, oni to žele da urade na bolji način i to je ono što otvara put rivalstvu u očima njihovog partnera i na kraju dovodi do sukoba komunikacije, misli i ličnosti.

Štaviše, oni veruju u „oko za oko“ i daju samo onoliko koliko dobiju i postaju potpuno ledeni ako ih jednom uznemirite i izneverite.

Bik

Ako ste romantična duša i mislite da bi lako izašli na kraj sa Bikom, pripremite se da budete razočarani. Sa njihovim bajkovitim romantizmom, dolaze i tvrdoglavost i tajnovitost. Ljubomorni su i posesivni.

I ne samo to, ako želite nešto da uradite u životu, zaista ih morate snažno ubeđivati i povesti sa sobom kako se ne bi osećali izostavljeno.

Osim toga, kladimo se da ne možete izvući ni reč izvinjenja iz njihovih usta, čak i ako nisu u pravu. Dakle, jedno veliko NE!

Škorpija

Ovaj vodeni znak je prilično miran, ali kada dođu plime, može vas vrlo lako udaviti. Škorpije su poznate po svojoj povučenoj i introvertnoj ličnosti.

Pre svega, možda ćete morati mnogo da čekate da biste ih razumeli i da biste zadobili njihovo poverenje.

Drugo, uvek paze na vaše poteze, ispituju vas kao učitelj i ostaju sumnjičavi. Štaviše, njihov krug je veoma mali i lako mogu da postanu emocionalno zavisni od svog emotivnog partnera, što ponekad eskalira u žestoke svađe i čini male situacije intenzivnim jer žele da ih partner sve vreme tretira kao bebu.

Rak

Rakovi su istaknuti zbog svoje ljubazne i nežne prirode, ali njihovo slatko raspoloženje ima cenu divljeg stava, mrzovolje i gorčine.

Biti sa Rakom je pomalo opterećujuće jer oni uvek žele velike reči zahvalnosti, bez obzira na sve. Ako ih ne tetošete, mogu postati ladni kao led.

Rakove je takođe teško razumeti jer su izgubljeni u sopstvenim emocijama i mogu se isključiti kada se osećaju kao da ne činite dovoljno za njih, a da čak i ne komunicirate, piše Luftika.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram