Zvezde koje su zaustavile karijeru zbog dece

Poznati 28. feb 202214:27 > 15:01
Foto: NIJO / Backgrid UK / Profimedia, Dirk Shadd / Zuma Press / Profimedia, Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumice, pevačice, manekenke i ostale žene čija profesija podrazumeva kreativnost provode dosta vremena van kuće. Iz tog razloga mogu samo da sanjaju o tome da imaju potpuno ispunjen porodični život i mogućnost da se bave svojom decom onako kako to žele. Postoje zvezde koje ipak nisu pristale na to.

Dru Barimor

Glumica poznata po ulozi u filmu „Čarlijevi anđeli“ Dru Barimor, ne planira da se vrati filmu. Ovu odluku je donela nakon što je rodila ćerke Oliv i Frenki. Rekla je da želi sama da odgaja decu bez pomoći dadilja. Ona je ipak rekla da će se možda predomisliti kada joj deca porastu.

Elizabet Harli

Zvezda filmova o Ostinu Pauersu napravila je dužu pauzu u filmskoj karijeri kako bi se fokusirala na svog sina. Glumica nije snimala od 2004. do 2010. godine.

Ketrin Higl

Glumica poznata po ulozi u seriji „Uvod u anatomiju“ je tokom snimanja bila ljuta i frustrirana zbog toga što nije mogla da provodi više vremena sa svojom decom. U jednom trenutku je rešila da napravi pauzu, ali se više nije vratla u seriju.

Žizel Bundšen

Manekenka i top model okončala je svoju karijeru 2015. godine. Žizel je naglasila da se nije penzionisala već da samo želi da provodi više vremena sa svojom porodicom.

Gvinet Paltrou

Nakon što je postala majka 2004. godine glumica je smanjila broj filmova u kojima je želela da glumi. Odlučila je da uzima samo manje uloge, na primer u filmovima „Contagion“ i franšizi „Iron Man“.

Kameron Dijaz

Glumica je 2017. godine izjavila da je umorna od putovanja zbog snimanja filmova, a u martu naredne godine potvrdila je da odlazi u glumačku penziju. Njen prioritet je sada njena porodica, prenosi Bright Side.

Eva Mendez

Eva Mendez
Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica ne snima filmove od 2014. godine kad je odlučila da se posveti porodici. Trenutno je, osim porodici, posvećena i radu na modnoj liniji.

Kristina Agilera

Pevačici su prioritet njena deca i ona je rešila da napravi pauzu od deset godina sa koncertima. Rekla je da joj nije lako sa usaglasi majčinstsvo sa karijerom. Pristala je da bude članica žirija u jednom muzičkom takmičenju jer joj je rad na tom projektu dozvoljavao da ima vremena da se posveti deci.

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram