Kontroverzni početak romanse Vensana Kasela i Tine Kunaki

Vensan Kasel i Tina Kunaki
Foto: Aventurier Patrick/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Oni su u braku već pet godina, a od početka je njihova ljubav izazivala velike kontoverze.

Dok se čitav svet zgražava zbog navodne veze Leonarda Dikaprija sa manekenkom Eden Polani koja ima 19 godina, zaboravljamo da takve romanse, sa drastično velikom razlikom u godinama, uopšte nisu retkost u svetu slavnih.

Par koji redovno dospeva na liste najlepših i najzgodnijih, Vensan Kasel i Tina Kunaki, upoznali su se kad je on imao 50, a ona 19 godina.

Oni su u braku već pet godina, a od početka je njihova ljubav izazivala velike kontoverze.

Kako mediji pišu, Vensan Kasel i Tina Kunaki su se upoznali na Ibici. Par je svoju vezu objavio na Instagramu u avgustu 2016. kada su podelili sliku s plaže. Međutim, Vensan Kasel je odbio da govori za medije o svom privatnom životu. Par je zatim zajedno prošetao crvenim tepihom Victoria’s Secret modne revije u Parizu u novembru 2016.

U početku niko nije mislio da će njihova romansa trajati duže od nekoliko nedelja, zbog razlike od 31 godine među njima. Ali, pokazali su suprotno.

Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pre Tine, Vensan Kasel je živeo sa italijanskom filmskom zvezdom Monikom Beluči 18 godina. Krajem avgusta 2013. italijanska novinska agencija Ansa izvestila je o razlazu jednog od najlepših parova evropske kinematografije.

Od 2013. Kasel živi u Rio de Žaneiru. Kako se pisalo, jedan od razloga za glumčev rastanak sa Monikom bila je želja da živi u Brazilu, koji Vensan toliko voli. Kunaki i Kasel su se upoznali tek 2015. godine, tako da ona nije bila razlog njegovog razlaza od Monike.

Kao i Monika Beluči, Tina je odrasla u Italiji. Njen otac je rodom iz Maroka, a majka je rođena i odrasla na Siciliji.

Nakon što su se venčali u francuskom selu 2018, Tina je naredne godine rodila njihovu ćerku Amazoni. U retkom intervjuu za Madame Figaro govorili su o svom bračnom životu.

Foto: Aventurier Patrick/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Putujemo stalno, naša ćerka Amazoni je već dva puta putovala oko sveta! Svi govorimo nekoliko jezika. Tina je, otkako je poznajem, veoma tečno govorila španski i engleski, ali i portugalski. Putovanje daje perspektivu o poreklu. Više znamo ko smo kada odemo negde drugde da vidimo kako se tamo živi. Takođe, to je naravno i inspirativno“, rekao je Vensan.

***

BONUS VIDEO: Zvezde „zaleđene“ u vremenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram