Muža starijeg 22 godine zavolela je kad je imao 60, zajedno su srušili sve tabue

Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

U srećnom braku su već 12 godina.

On je holivudska legenda i čovek koji je oživeo neke od najboljih likova u istoriji kinematografije, a ona je glumica koju je cela Srbija godinama gledala na malim ekranima kao čuvenu Ali Mekbil.

Među njima je 22 godine razlike, ali uprkos tome imaju jednu od najlepših ljubavnih priča u Holivudu.

Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Pre audicije nakon koje je postala Ali Mekbil, Kalista Flokhart je uglavnom glumila u brodvejskim pozorišnim produkcijama sa nekoliko televizijskih i filmskih uloga. Pravna drama koja je osvojila svet devedesetih donela joj je veliku slavu i brojne nagrade.

Posle pet sezona, serija Ali Mekbil je otkazana 2002. Ali te godine, na ceremoniji dodele Zlatnih globusa u januaru, Kalista, tada majka svog usvojenog sina Liama, upoznala je Harisona Forda.

Ford je tada imao 60 godina. Sa Kalistom je bio sedam godina pre nego što ju je verio na Dan zaljubljenih 2009. Venčali su se u junu 2010. u Novom Meksiku gde je Ford snimao film. Venčanje je bilo neverovatno ležerno – on je nosio farmerke, a ona letnju belu haljinu. Iako je to bio Kalistin prvi brak, Harisonu je bio treći. Ford sa bivšim suprugama ima četiri sina.

Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

U intervjuu iz 2013. glumac Džejms Marsden otkrio je da je pravio društvo paru na njihovom prvom sastanku.

„Rekla je: ‘Dođi na večeru sa mnom i Harisonom.’ Ja sam pitao: ‘Ja, ti i on?’ Ispostavilo se da je to bila mala grupa, ali na sreću, ja sam završio kao njen provodadžija. Popili smo više pića, a onda me je u nekom trenutku Harison pogledao i rekao: ‘Ok, moraš da odeš odavde’. Ostalo je, kako kažu, istorija“, rekao je za Plejboj.

Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Otvoreno su govorili o razlici od 22 godine među njima.

„Ponekad pomislim: ‘Vau, stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene’. To uopšte ne utiče na naš odnos“, rekla je Kalista.

„Romantična ljubav je jedna od najuzbudljivijih i najispunjenijih vrsta ljubavi, i mislim da postoji potencijal za nju u bilo kojoj fazi života. Imao sam 60 godina kada sam se zaljubio u Kalistu. Ono što me je najviše iznenadilo je da sam još uvek sposoban da uspostavim dugotrajnu vezu, da se ozbiljno posvetim“, priznao je Harison.

Par je u braku 12 godina, a žive na ranču u Vajomingu.

***

BONUS VIDEO: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram