Dobro ga znamo sa TV ekrana: Čuveni glumac je oženjen Srpkinjom zanosne lepote

Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Bojana je sreću pronašla sa zvezdom TV serija.

Majkl Veterli je napravio impresivnu karijeru u Holivudu i verovatno je najpoznatiji po ulogama u serijama NCIS i Bull, koje su emitovane kod nas – ali talentovani glumac svakako nije jedina zvezda u svojoj porodici.

Majkl je u braku sa nagrađivanom doktorkom, Srpkinjom Bojanom Janković. Oni su u ljubavi od 2009. godine i zajedno imaju dvoje prelepe dece, ćerku Oliviju i sina Lijama.

Foto: :Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Bojana ima vrhunsku karijeru i bila je stipendista Američkog koledža lekara. Ima čak dve diplome – iz interne i integrativne medicine.

Bojana je dobila razne nagrade za svoj rad – među kojima su Southern California Super Doctors Rising Star 2016. i 2017. godine i priznanja Top Doctor i Super Doctors u Njujorku između 2018. i 2022. godine.

Pre nego što je upoznala svog muža glumca i postala lekarka, Bojana se bavila TV-om i filmom i radila je kao spisateljica i asistentkinja reditelja u Srbiji. Sada često radi kao zdravstvena konsultantkinja za serije i filmove.

Foto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Majkl je upoznao Bojanu u jednom baru u Vankuveru 2007.

„Stalno sam gledao krajičkom oka i video ovu zanosnu, prelepu ženu. Uspostavili smo kontakt očima. I to je bilo to“, rekao je za People.

Majkl je bio toliko oduševljen Bojanom nakon njihovog prvog susreta, da je odleteo čak do Pariza da je vodi na njihov prvi sastanak nakon što je ona otkrila da tamo ide na odmor sa prijateljima.

Majklov romantični gest je doveo do dvogodišnje veze na daljinu koja je krunisana brakom.

„Moja deca i moj brak su stvari na koje sam najponosniji“, kaže glumac.

***
BONUS VIDEO: Posle uspešne sportske karijere, Ana Ivanović u novom poslu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram