Domaći parovi koji pokazuju da je razlika u godinama nebitna

razlika u godinama
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs;Zoran Lončarević;E-Stock_caslav_vukojicic

Kad se ljubav desi, godine apsolutno nisu bitne.

Haris i Melina Džinović

Kada je 2002. godine bila na trećoj godini studija, Melina je u Sarajevu upoznala Harisa Džinovića, dok je, ironično, čekala svog tadašnjeg dečka – Harisa. Oni su tada razmenili brojeve, a sledeći put su se sreli u Zagrebu, kada je ona otišla na njegov koncert. Haris ju je prepoznao u gužvi i od tada su njih dvoje počeli konstantno da se čuju, te je ona i prihvatila njegov poziv da na tri dana ode sa njim u Pariz, u kom su se zadržali malo duže od planiranog.

Melina i Haris Džinović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

O njenoj vezi sa 29 godina starijim pevačem je njena porodica saznala iz medija, ali Melina nije dozvoljavala da išta stane na put njihovoj ljubavi. Napustila je fakultet, uprkos želji njenih roditelja da završi studije, i prešla da živi sa Harisom i prati ga na njegovim nastupima.

Melina i Haris su u svojoj vezi dugoj više od deceniju najpre dobili ćerku Đinu, pa sina Kana, koji su danas tinejdžeri.
Danas, kada Melinu pitaju o njenom poslovnom uspehu, ona tvrdi da je ona najpre supruga, zatim majka, pa tek onda poslovna žena, a sav svoj uspeh zapravo duguje svom suprugu, koji joj je i bio glavni mentor.

Sanja Jovićević i Branimir Popović

Branimir Popović, rođen 1967. godine u Podgorici, poznat je pozorišni i filmski glumac i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju. Baš na tom fakultetu studirala je glumu Sanja Jovićević. Nedugo posle njenih studija oboje su počeli snimanje serije Budva na pjenu od mora. Nije prošlo mnogo, a njih dvoje su se zavoleli.

budva na pjenu od mora
Foto: Facebook/Branimir Popović

Branimir je igrao markantnog Martina, a Sanja – Bojanu Bačić, ćerku kontroverznog biznismena Sava Bačića (Mima Karadžić). Sanjina junakinja tokom serije je ostala trudna, ali zanimljivo je da je zapravo Sanja tada zaista bila trudna sa Branimirom. Branimir i Sanja ni tada ni kasnije o svojoj vezi nisu mnogo govorili. Inače, on je 21 godinu stariji od nje. Bez mnogo priče, njihova ljubav je jačala i 2013. su se venčali u jednom hotelu na Jahorini.

„Da“ su kazali novogodišnjoj noći, na tajnom venčanju.

I nakon toga nisu se mnogo eksponirali u javnosti. Posvećeni su poslu, ali pre svega svojoj ćerkici Sofiji koju podižu u Podgorici.

Goca Tržan i Radomir Novaković

Pre 11 godina Goca je uplovila u vezu sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem, bubnjarem u njenom bendu. Nakon dve godine su se verili, au septembru 2015. godine su se venčali.

Foto:E-Stock_caslav_vukojicic

Goca, koja iz prvog braka ima ćerku, više puta je govorila kako bi voella još jedno dete s Rašom. Ipak, nedavno je izjavila kako je odustala od vantelesne oplodnje.

Podrška joj je upravo suprug.

„Ono što muškarac prvo mora da uradi jeste da razmisli želi li da sa tom ženom ostane u braku ili vezi uprkos tome što ne mogu da imaju dete. Da bude iskren prema sebi, a zatim prema svojoj ženi. Na kraju, nije bitno da li je u tom procesu problematičan muškarac ili žena, bitan je rezultat. Znam puno parova koji su bez dece i divni su jedno prema drugom, ne vidim zašto su manje vredni od onih koji imaju mnogo dece, a ne umeju da se brinu o njima. Muškarac treba da kaže svojoj ženi da nije važno hoće li uspeti ili neće, da mu je ona najvažnija, da je bitno da njih dvoje opstanu. Ili da joj kaže da je njemu mnogo važno da ima dete i da bez toga ne može sa njom da ostane u braku. I to je potpuno legitiman stav, tu nema ljutnje“, rekla je Goca u jednom intervjuu.

Verica Rakočević i Željko Kuzmančević

Posle dva braka, sa Boranom Karamanom i Zoranom Rakočevićem, Verica je ljubav našla uz Veljka Kuzmančevića.

Foto:Zoran Lončarević

U julu 2013. godine je započela vezu sa ovim mladim kompozitorom koji je 35 godina mlađi od nje. Izjavila je da ih je spojila ljubav prema umetnosti. Na venčanju Verica je nosila kratku belu venčanicu, a na svadbu je došla brodićem u kome su bili trubači.

Jovana Joksimović i Željko Joksimović

Posle Evrovizije 2008, gde su bili voditelji, Jovana je počela da se zabavlja sa Željkom Joksimovićem. Tri godine kasnije, 14. februara par se verio. Međutim, samo tri dana kasnije su raskinuli zbog nesuglasica. U martu iste godine mediji su pisali o Jovaninoj navodnoj preljubi sa košarkašem Aleksandrom Sašom Đorđevićem. Željko je stao u zaštitu svoje devet godina mlađe bivše devojke i vrlo brzo su se pomirili. U januaru 2012. godine njih dvoje su se tajno venčali na Maldivima, da bi venčanje ponovili potom i u Srbiji.

U aprilu 2014. godine voditeljka je rodila sina Kostu, dok su u oktobru 2017. godine postali roditelji bliznakinja Ane i Srne.

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković

Jedan od naših poznatih najdugovečnijih parova s većom razlikom u godinama jesu i glumci Jelena Đokić i Svetozar Cvetković. Međutim, nedavno nam je stigla vest da se Svetozar i njegova 19 godina mlađa supruga rastaju. Rešili su da stave tačku na brak koji su sklopili 2006. godine. Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i ćerku.

Otkad su se upoznali 2000. godine i potom kad su se zavoleli bili su primer parova sa naših prostora kojima razlika u godinama nikada nije predstavljala prepreku da uživaju u ljubavi.

Razlog njihovog razlaza za sada nije poznat.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram