S kim su u ljubavi najbolji frajeri među našim glumcima

Foto:Tanjug Dragan Kujunžić; Nova.rs

Naša glumačka scena bogata je vrsnim talentovanim umetnicima, koji su ujedno i odlični frajeri. A dok mi njih gledamo i ne trepćemo, s kim su oni u ljubavi?

Milan Marić

Milan Marić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije tiha je patnja mnogih žena. Ipak, on je već godinama u ljubavi sa tajanstvenom Jelenom Pavlović koja je 19 godina starija do njega. Za to se saznalo relativno skor kada je Marić viđen kod njenog stana na Vračaru u Beogradu. Govorilo se potom kako se Jelena razvela od muža zbog Milana, a nedavno su počele i da kruže priče kako je ljubav pukla i kako je Marić opet solo, mada je i to trač.

Jelena je inače dugo bila na čelu jedne velike kompanije i ranije je češće bila prisutna u medijima. Kad su mediji počeli da pišu o njenom odnosu s Marićem, oglasila se preko advokata i potvrdila da su zajedno. Ipak, istakla je da nije napustila svoju porodicu, kako se govorilo, već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga, što nema nikakve veze s Milanom Marićem, a da je njen sadašnji život sa uglednim umetnikom informacija iz njenog privatnog života koju ima pravo da štiti.

Svetozar Cvetković

Foto: Zoran Lončarević

Svetozar Cvetković je već dugo u ljubavi sa koleginicom Jelenom Đokić. Upoznali su se 2000, a venčali 2006. što je Cvetkovićev drugi brak.

Jelena Đokić, koju smo nedavno gledali u seriji Crna svadba, rođena je 24. maja 1977. u Splitu u Hrvatskoj, odakle je došla u Srbiju zbog rata. Jedno vreme je živela u Mladenovcu, pa potom u Herceg Novom, a na Cetinju je upisala glumu. Članica je Ateljea 212.

Sa Cvetkovićem, koji je od nje stariji 20 godina, ima dvoje dece.

Miloš Biković

Nakon više domaćih i svetskih lepotica veliki zavodnik se skrasio uz pravnicu iz Crne Gore Ivanu Malić.

Njih dvoje su dugo krili ljubav, sve do premijere drugog dela filma Južni vetar, na kojoj su se pojavili zajedno. U međuvremenu je Ivana na društvenim mrežama objavila i jednu njihovu zajedničku fotografiju.

Miloš Timotijević

Foto: Zoran Lončarević

Glumac Miloš Timotijević godinama je u braku sa umetnicom Dunjom Galić, koja se vrlo retko pojavljuje u javnosti. Tačnije, doskoro nismo ni znali kako Dunja izgleda, sve dok na društvenim mrežama nije osvanula fotka sa jednog putovanja.

Naime, Dunja je Miloša pratila na putu u Pariz gde je išao sa ekipom predstave u kojoj igra, a Dunja je tom prilikom pozirala u pozadini na slici.

I mada nje nema često u medijima, Miloš rado govori o tome da je ona njegova najveća podrška.

„Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav, da je neophodno razumevanje“, kazao je jednom prilikom Miloš.

Vojin Ćetković

Vojin Ćetković
Vojin Ćetković Foto: E-Stock/Mirko Rodic

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, koji važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, ove godine slave 14 godina braka.

Iako mediji često naglašavaju da je među njima deset godina razlike, poznatim supružnicima to ne predstavlja problem, naprotiv.

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović Foto: Nebojša Babić

„Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, ali ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno,“ priznala je jednom prilikom Sloboda.

„Ljudima je zabavno da posmatraju naš život. Štošta im je neshvatljivo, jer retko koji glumački par opstaje, ili uopšte dvoje ljudi iz javnog života. Stalno ste pod pritiskom, stalno vas neko posmatra, ocenjuje, priča o vama… Čim vide naše ćerke, počnu da ocenjuju da li liče na Vojina ili mene. To je nešto s čime čovek mora da se nosi, samo što se one u toj situaciji nisu našle svojom voljom, a nas dvoje smo odabrali,“ priznaje glumica koja s Vojinom ima bliznakinje.

Nebojša Dugalić

Glumac Nebojša Dugalić sa suprugom Draganom u braku je od 2000. godine i ponosan je otac petoro dece. Ima tri sina i dve ćerke. Pored Jane i Bogdana, čija imena imamo priliku često da čujemo, ostalo troje glumčeve dece nose nesvakidašnja imena – Vidan, Kalin i Ilina.

Dragana se inače ranije takođe bavila glumom, ali je u jednom trenutku odlučila da je vaspitavanje dece važnije od građenja karijere.

Iako o privatnom životu Nebojša ne priča često, jednom prilikom Nebojša je otkrio da je njegova supruga njegov najbolji kritičar.

„Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom što sam radio u poslednje vreme. Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama, kako ne bismo dosadili sami sebi.“

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram