Momčilo Otašević voli devet godina stariju glumicu: Krili smo ljubav i od sebe

Foto: Instagram/olicmom

Šuškalo se o razvodu.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević je već četiri godine u braku sa devet godina starijom glumicom Jelenom Perčin koju je upoznao na neobičan način tokom snimanja serije „Zora dubrovačka“.

Ljubav između njih dvoje planula je na setu, a venčali su se 2018. godine i zajedno imaju dvoje dece.

„To je izgledalo kao da ni sami nismo znali šta se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lep put. Otkrili smo kolegama nakon mesec, dva“, izjavio je jednom prilikom glumac za hrvatske medije.

Momčilo je takođe u više navrata napomenuo kako nije ni sanjao da će njihova veza krenuti putem kojim je krenula i da će mu jedno poznanstvo sa seta doneti ljubav, brak i decu.

„Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem ’90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija. Kasnije me pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao“.

Iako se dugo šuškalo o razvodu ovog para, razlog njihovog zajedničkog nepojavljivanja u medijima proteklih godinu dana je bio taj što su oboje bili na drugim glumačkim projektima, a sudeći po skorašnjoj objavi na Instagramu, u ovom braku ljubav i dalje cveta.

Jelena je, inače, pre Momčila bila u braku sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem sa kojim ima ćerku Lotu, a sa bivšim mužem je ostala u jako dobrim odnosima.

„U opstanak braka posumnjala sam kad sam počela da shvatam da moj muž ne može da bude srećan sa mnom. Da ne delimo iste životne vrednosti, prioritete i snove. Brak je za mene uvek bio nešto mnogo više od strasti i zaljubljenosti. Treća osoba nikad ne bi mogla da bude razlog raspada mog braka zato što je u njega uložen prevelik trud i prevelika predanost da bih od njega odustala zbog neke trenutne slabosti. Ja sam svoje isplakala, a sad sam odlučila da živim“, izjavila je glumica za hrvatske medije.

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram