Svi želimo ljubav kakvu imaju Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Foto:Screenshot/Instagram/draganadzajic_

Od kada su se upoznali, nisu se razdvajali.

Pre nekoliko godina pojavila se vest da su Dragana Džajić i Miloš Ivanović u vezi. I lepa Džajina ćerka i brat čuvene teniske zvezde Ane Ivanović odmah su poneli titulu jednog od najlepših parova sa domaće scene – mladi, atraktivni, naizgled savršeni jedno za drugo.

Prema pričama izvora bliskih paru, Dragana i Miloš se od fatalnog susreta više nikada nisu ni razdvajali. Veliku ljubav su zatim krunisali brakom, te dobili i sina, kom su dali ime Vid.

Miloš i ona su se zapravo upoznali preko zajedničkog prijatelja u teretani, a njihove porodice su se družile odavno, međutim oni se nisu poznavali.

Zaljubljeni par retko imamo prilike da vidimo u javnosti zato što su se opredelili za miran i povučen porodični život daleko od očiju reflektora, bez obzira na to što su oboje iz veoma poznatih porodica.

Iako je sada njihova porodica šira za još jednog malog člana, Dragana nije krila da su imali problema i da su za sina morali mnogo da se trude.

Par puta je govorila o tome kako se dosta mučila da ostane u drugom stanju, ali kako se trud napokon isplatio i na svet je došao mali Vid.

„Mnogo puta dobijala sam ‘ne’ kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u sebe“, izjavila je Dragana jednom prilikom.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram