Parovi koju su šokirali Srbiju, a njihova ljubav i dalje opstaje

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Melina i Haris Džinović Foto:Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Antonio Ahel/ATAImages

Oni su dokaz da ljubav ne zna za godine.

Ako ste mislili da velika razlika u godinama može praviti problem kada je ljubav u pitanju – brak ovih parova vas uverava u suprotno.

Toliko je poznatih parova kojima godine nisu stale na put ljubavi, a ovo su neki od njih.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Modna kreatorka Verica Rakočević u braku je sa Veljkom Kuzmančevićem, od koga je starija čak 35 godina. Njih dvoje su u skladnom braku od 2013, a zbog ovolike razlike u godina crkva je odbila da ih venča.

Raša Novaković i Goca Tržan Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Pevačica Goca Tržan je u braku sa Rašom Novakovićem, koji je 14 godina mlađi od nje. Oni su dugogodišnju vezu krunisali brakom 2015, a iako im “ruže cvetaju” u odnosu, pevačica je jednom prilikom izjavila da dosta mlađi izabranik ponekad zna da bude “težak”.

Melina i Haris Džinović Foto: Nemanja Jovanovic

Pevač Haris Džinović stariji je od svoje supruge Meline 29 godina. A pored ove razlike je zanimljivo i to da je Haris sudbonosno „da“ izgovorio tek u 63. Pevač je sa modnom kreatorkom u braku od 2014, a još dok su se zabavljali dobili su dvoje dece –  sina Kana i ćerku Đinu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jovana Joksimović je od svog supriga Željka mlađa 9 godina. Ovaj par je stao na “ludi kamen” pre 10 godina, a u braku su dobili troje dece. Pored dece iz braka sa Jovanom, muzičar ima još jednu ćerku iz prvog braka.

Ružica i Željko Bebek Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Između Željka Bebeka i njegove supruge Ružice takođe postoji velika razlika u godinama. Naime, Ružica je od pevača mlađa 32 godine. Željko je pre sadašnje supruge imao dva braka, u kojima je dobio dve ćerke – Silviju i Bjanku. Dok sa Ružicom ima dvoje dece – sina Zvonimira i ćerku Katarinu.

Voditeljka „Slagalice“ Jovana Simić mlađa je 18 godina od svog supruga Dragana, dekana na Fakultetu političkih nauka. Oni žive u skladnom braku već godinama, u kom su dobili dvoje dece – čerku Unu i sina Aleksu.

Voditeljka Vesna Marković je mlađa 36 godina od svog supruga, političara Predraga Markovića. Ovaj par je u braku od 2015, a nakon sedam godina, voditeljka je ostala trudna. Zanimljivo je to da je Vesna sadašnjeg muža zaprosila na njegov 60. rođendan.

#related-news_0

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram