Ko je nova ljubav Bila Gejtsa – udovica njegovog prijatelja

Foto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Njegova nova romansa dolazi dve godine nakon što se razveo od supruge Melinde Gejts, nakon 27 godina braka.

Bil Gejts (67) izgleda ima novu devojku – kruže glasine da je u vezi sa Paulom Hurd (60).

Herd je udovica bivšeg direktora i predsednika kompanije Oracle Marka Herda, koji je umro u 62. godini 2019. godine nakon borbe sa rakom.

„Oni su nerazdvojni“, kaže prijatelj para za Daily Mail.

„Zajedno su više od godinu dana i ona je uvek opisivana kao „misteriozna“, ali za njihov uži krug nije misterija da su u romantičnoj vezi“, dodao je izvor.

Hurd je sada planerka i organizatorka događaja i filantropkinja, dok je ranije radila u tehnološkom sektoru. Njen pokojni muž, koji je većinu svoje karijere proveo u tehnološkoj kompaniji NCR, pre nego što se pridružio gigantu Oracle 2010. godine, imao je bogatstvo od 500 miliona dolara u vreme svoje smrti.

I nije iznenađujuće da su se putevi osnivača Majkrosofta i izvršnog direktora Oracla – istaknutih ličnosti iz Silicijumske doline – ukrstili tokom godina.

Foto: Charles Baus / Zuma Press / Profimedia

Mark, bivši student tenisa na koledžu, i Paula su čak slikani iza Gejtsa na teniskom meču u Kaliforniji 2015. godine. Ali prošlog meseca, Paula i Bil su viđeni kako zajedno gledaju finale muškog singla na Australijan openu u Melburnu.

Paula, čije je devojačko prezime Kalupa, radila je kao izvršna direktorka NCR-a 1990. godine kada se udala za svog pokojnog muža, koji je proveo 25 godina napredujući u kompaniji. Živeli su u okrugu San Mateo i imaju dve ćerke, Ketrin i Keli.

Nekoliko dana nakon njihove posete Australiji, Gejts je u jednom intervjuu priznao da je otvoren za romantične veze posle razvoda. Na pitanje da li bi voleo da ponovo pronađe ljubav u razgovoru sa Bi-Bi-Sijem tokom posete Keniji prošle nedelje, odgovorio je: ‘Naravno, ja nisam robot.’

Njegova nova romansa sa Herd dolazi dve godine nakon što se razveo od supruge Melinde Gejts, nakon 27 godina braka.

***
BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram