Život devojke Džefa Bezosa: Bila siromašna i verena pet puta

Poznati 12. nov 202107:53 > 08:13
Loren Sančez i Džef Bezos
Loren Sančez i Džef Bezos, Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Loren Sančez, devojka Džefa Bezosa, našla se u fokusu javnosti nakon uzbuđenja tokom upoznavanja s glumcem Leonardom Dikaprijem.

Naime, Loren i Dikaprio sreli su se na svečanosti u Los Angeles County Musem of Art, i to prvi put, a Bezosova devojka nije mogla sakriti svoju očaranost slavnim glumcem. Njeno uzbuđenje nije mogao sprečiti ni sam partner koji je stajao odmah pored nje, piše Klix.ba.

Loren Sančez i Džef Bezos
Loren Sančez i Džef Bezos, Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Loren Sančez rođena je 19. decembra 1969. u Nju Meksiku, a odrasla je u siromaštvu. Sada je američka je voditeljka, reporterka i medijska ličnost.

Karijeru je započela kao asistentkinja na KCOP-TV u Los Angelesu. Takođe, je radila kao voditeljka i reporterka u Finiksu pre nego što se pridružila zabavnoj emisiji „Extra“ kao reporterka.

Potom je prešla u Fox Sports Net, gde je zaradila još jednu nominaciju za Emmyja kao voditeljka i dopisnica sportskog magazina „Going Deep“ te je bila i reporterka za FSN-ov najbolji sportski šou.

Loren Sančez i Džef Bezos
Loren Sančez i Džef Bezos, Foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Ona je 2016. godine osnovala Black Ops Aviation, prvu kompaniju za filmove i produkciju u vlasništvu žena. Sančez se sada fokusira na filmske i televizijske projekte koji joj omogućavaju da koristi svoje veštine kao licencirani pilot aviona i helikoptera. Kao velika zaljubljenica u avijaciju, stekla je licencu za pilota.

Loren se verila čak pet puta, a s bivšim verenikom Antonijem Gonzalesom ima sina Nika. U avgustu 2005. Sančez se udala za Patrika Vajtsela, holivudskog agenta i osnivača Endeavora, iz ovog braka ima sina i ćerku: Evana i Elu.

Loren Sančez i Džef Bezos
Loren Sančez i Džef Bezos, Foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Loren je u vezi s Bezosom već tri godine, a nakon što se 2019. godine milijarder razveo od supruge Mekenzi, ozvaničio je svoju vezu s 51-godišnjom Lauren.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram