Devojka Bezosa otkinula na Dikaprija – Džef mu poslao poruku

Foto: Twitter / marcmalcin / Variety

Laura Sančez, devojka jednog od najbogatijih ljudi sveta, Džefa Bezosa, nije mogla da sakrije svoje oduševljenje Leonardom Dikaprijom. Ona je upoznala glumica na LACMA gala večeri i bila je vidno očarana. Džef Bezos je nedugo zatim Leu uputio šaljivu poruku.

Snimak Laure koja gleda u Leonarda očigledno zavedena njegovim šarmom postao je viralan jako brzo.

Džef Bezos je odlučio da reaguje šalom.

„Leo, dođi ovamo, hoću da ti pokažem nešto…“, napisao je Bezos u na Tviteru, pozirajući pored fotografije sa tablom na kojoj piše: „OPASNOST! STRMA LITICA FATALNI PAD“.

Internet su preplavile šale da Leonardo Dikaprio može da ukrade srce bilo čije devojke, a ljudima je zapala za oko i razlika u visini dva muškarca.

Bezos i Sančez, koja je TV voditeljka i pilotkinja helikoptera, počeli su vezu u januaru 2019, ubrzo nakon iznenadne objave da se milijarder i njegova supruga Mekenzi Skot razvode.

Godinama su se Bezos i Sančez kretali u istim krugovima, a počeli su da provode vreme zajedno 2016. Ona se posebno zbližila sa Bezosom kada se razvela od muža 2018. godine.

U februaru 2021, Bezos je najavio da će se povući sa mesta generalnog direktora Amazona. Ovaj potez je postao zvaničan 5. jula 2021.

***

Bonus video: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram