Sve žene najbogatijeg čoveka na svetu

Poznati 03. nov 202120:00 > 23:32
Amber Heard, Grimes, Talulah Riley
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Robyn Beck / AFP / Picture Capital / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu, Ilon Mask, izjavio je za jedan magazin da se ceo život borio sa osećajem usamljenosti. „Kada sam bio dete, rekao sam jednu stvar: Nikada ne želim da budem sam“ i iako mu lista bivših nije toliko dugačka - raznolikosti ima i više nego što biste pomislili.

Džastin Vilson

Svoju prvu ženu, Džastin Vilson, upoznao je na Kvins univerzitetu u Ontariju u Kanadi. Pišući za Marie Claire, prisetila se da ju je Mask jednom pozvao na sladoled. Odlučila je da ostane da uči, ali se on pojavio sa „dva korneta sladoleda sa komadićima čokolade koji su mu curili niz ruke“.

Mask je prešao u Vorton, ali je nastavio da šalje Džastin ruže. Otišli su svako svojim putem, ali su se ponovo povezali kada je Mask počeo da radi na svom prvom startapu, a Džastin je počela da radi na svom prvom romanu nakon diplomiranja. Džastin je rekla da joj se Mask udvarao dajući joj svoju kreditnu karticu da kupi onoliko knjiga koliko je želela.

Par se venčao 2000. godine.

Preselili su se u Los Anđeles i dobili sina po imenu Nevada, kojeg su izgubili zbog sindroma iznenadne smrti. Posle su dobili blizance i trojke – ukupno pet sinova.

Razveli su se nakon osam godina braka i posle toga je tehnološki mogul počeo da izlazi sa glumicom Talulom Rajli.

Talula Rajli

Dok su se Mask i njegova prva žena skoro potpuno otuđili, Džastin je napisala u Marie Claire da su se ona i Rajli na kraju odlično slagale. Ona je čak poslala mejl devojci svog bivšeg muža u kom je rekla: „Radije bih živela verziju života iz francuskog filma, u kom se dve žene sprijateljuju i razna filozofiranja su prisutna.“

Rajli i Mask su se venčali 2010. godine, a dve godine kasnije, vest o njihovom razvodu postala je javna kada je Mask tvitovao o Taluli: „Bile su to neverovatne četiri godine. Voleću te zauvek. Jednog dana ćeš nekoga usrećiti.“

Talula Rajli i Ilon Mask
Talula Rajli i Ilon Mask, Foto: TONY CLARK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par se ponovo venčao 2013. Mask je podneo zahtev za — a zatim i povukao — drugi razvod sledeće godine.

Ipak je Talula 2016. godine podnela zahtev za razvod od Maska, koji je okončan krajem 2016. Međutim, njih dvoje su i dalje u dobrim odnosima — Rajli se čak pojavila tokom Rolling Stone profila Maska. „I dalje se stalno viđamo i brinemo jedni o drugima“, rekla je za People.

Amber Herd

Mask je počeo da izlazi sa glumicom Amber Herd 2016. godine, ali su raskinuli godinu dana kasnije zbog intenzivnih rasporeda. Ipak, ona je tad bila usred vrlo napetog i medijski propraćenog razvoda od Džonija Depa.

Ilon Mask i Amber Herd
Ilon Mask i Amber Herd, Foto: Osvaldo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Ilon Mask i Amber Herd
Ilon Mask i Amber Herd, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U komentaru na jednoj od Amberinih objava na Instagramu, Mask je napisao da su on i njegova bivša „još uvek prijatelji, ostaju bliski i vole jedni druge“, i dodao: „ko zna šta budućnost nosi“. Kasnije je za Rolling Stone rekao: „Bio sam zaista zaljubljen, i to je jako bolelo.“

Grajms

U maju 2018, Mask je stigao na godišnju Met Galu zajedno sa Grajms, kanadskom muzičarkom. U to vreme, Page Six je izvestio da se par „tiho zabavljao“ nekoliko nedelja.

Grajms i Mask su se upoznali preko Tvitera. On je planirao da se našali na račun veštačke inteligencije – konkretno, o liku Rokoko Baziliska u njenom videu „Flesh Without Blood“ – da bi ga ona preduhitrila.

Ilon Mask i Grajms,
Ilon Mask i Grajms, Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Mask je kasnije za The Wall Street Journal rekao da voli Grajms zbog njene „divlje umetničke kreativnosti i hiperintenzivne radne etike“.

U januaru 2020, Grajms je objavila fotografiju na svojim Instagram i Tviter nalogu na kojoj se činilo da je trudna. Kasnije je potvrdila da čeka bebu sa Maskom.

Mask je 4. maja 2020. objavio rođenje svog sina, kojeg su on i Grajms nazvali „X Æ A-Xii Musk“.  Mnogi su kasnije spekulisali kako se ime izgovara, a njih dvoje su davali različite izjave po tom pitanju. Za sad – kako je poznato publici – kratko ga zovu Eks (X).

X Æ A-12 je Maskovo sedmo dete i prvo sa Grajms (a njoj je prvo).

„Mislim da je bolje biti stariji i imati dete“, rekao je Musk u Roganovom podkastu. „Više to cenim. Bebe su sjajne.”

Raskinuli si nakon trogodišnje veze. Navodno, ona živi i dalje u zajedničkoj kući, dok on putuje često zbog posla. I dalje su u dobrim odnosima, ali su crvenim tepihom na Met Gali šetali odvojeno, i tek unutra su se sastali.

Ilon Mask, Grajms i njihov sin,
Ilon Mask, Grajms i njihov sin, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram