Sin Ilona Maska svoju majku ne zove ‘mama’

Ilon Mask i Grajms
Ilon Mask i Grajms, Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Poznato je da se u kući Ilona Maska i njegove supruge Grajms stvari rade malo drugačije - posebno kada je u pitanju njihov sin X Æ A-12. Osim što su sinu dali ime X Æ A-12, odlučili su da dete odgajaju nebinarno, dok samo ne odluči šta želi da bude kada odraste. Istovremeno, dečak svoju majku Grajms ne zove 'mama' jer ona ne voli tu reč.

Sin Ilona Maska i muzičarke Grajms, poput svojih roditelja, stvari radi potpuno drugačije.

Osim što su oboje preplavili naslovnice svih medija zbog davanja sinu ime X Æ A-12, 33-godišnja pevačica je skoro otkrila da je sin uopšte ne zove ‘mama’.

Ilon Maski Grajms
Ilon Mask i Grajms, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U videu u kom je dokumentovano njeno spremanje za događaj godine Met Galu, otkrila je nešto novo o svom sinu kome je nadimak ‘Eks’.

“Mislim da mi je rođenje bebe dalo totalni preporod u umetničkom smislu. Čudno mi je da kažem da sam majka. Eks me zove ‘Kler’, ali nikad ne kaže ‘mama’… Možda oseti da nisam obožavateljka te reči ‘majka’” kaže Grajms – čije je pravo ime Kler Boučer.

“Mislim ne znam ni što ne volim tu reč, poštujem je… Ali jednostavno ne mogu da se identifikujem sa tim, čudno”, rekla je u videu.

***

Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram