Definitivno kraj: Buran razvod milijardera i manekenke okončan preokretom

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je brzo počeo, tako se brzo i završio.

Manekenka Džeri Hol (66) i medijski mogul Rupert Mardok (91) zvanično su se razveli, nekoliko sati nakon što je ona tražila od sudije da odbaci slučaj.

Džeri Hol i Rupert Mardok senzacionalno su okončali brak, samo pet nedelja nakon što je njihov raskid postao javna tema.

Brak je bio sklopljen manje od godinu dana nakon što su počeli da se zabavljaju, ali sa 59 i 84 godine, mlada i mladoženja su sigurno bili dovoljno odrasli da znaju šta žele.

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sada, šest godina nakon što su izgovorili „da“, ovaj milijarderski razvod se odvija jednakom brzinom munje.

Samo šest nedelja nakon što je Džeri podneo zahtev za razvod na osnovu „nepomirljivih razlika“, uspeli su da se nagode.

Bivša manekenka pojavila se prekjuče u Višem sudu u Los Anđelesu i zatražila da se poništi zahtev za razvod što je bio veliki preokret u procesu. Obaveštenje je podneo njen advokat iz Kalifornije Ronald Brot, a datum na zahtevu bio je utorak, 9. avgust.

Nekoliko sati nakon što su se pojavile vesti o ovakvom razvoju događaja, ispostavilo se da su gospođa Hol i gospodin Mardok sklopili nagodbu i „ostali su dobri prijatelji“.

Foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Sinoć je portparol gospodina Mardoka izdao saopštenje u ime bivšeg para. U mejlu je portparol to opisao kao „zajedničku izjavu Roberta S. Koena, advokata Ruperta Mardoka, i Džudi Poler, advokata Džer Hol“.

U izjavi se navodi: „Razveli su se Džeri Hol i Rupert Mardok. Ostaju dobri prijatelji i žele jedno drugome sve najbolje u budućnosti“.

Bivši par proveo je zajedno šest godina kada je u junu objavljena vest o njihovom raskidu. Saznalo se da je Mardok okončao vezu putem mejla. Džeri je za sve krivila njegovu decu, a onda je poručila da i dalje voli bivšeg supruga.

Čuvena manekenka je podnela zahtev za razvod 1. jula u Los Anđelesu, a ne u Velikoj Britaniji, gde se udala za Mardoka.

Njen sledeći potez bio je još agresivniji pa je angažovala bivšeg antiterorističkog službenika Met policije da dostavi gospodinu Mardoku papire za razvod nakon što je on prisustvovao venčanju svoje unuke.

Džeri, koja sada ima 66 godina, izašla je iz ove brakorazvodne parnice sa svojim dostojanstvom uglavnom netaknutim, a cifra za koju se šuška da je dobila je oko 250 miliona funti, plus dve kuće, prema bliskim izvorima upoznatim sa postupkom, piše Dejli mejl.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram