Podugačak spisak svih manekenki koje su bile sa Leonardom Dikaprijom

Foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Leonardo je definitivno oborio rekord.

Leonardo Dikaprio, čovek koji je ukrao srca mnogim devojkama svojom revolucionarnom ulogom u Titaniku. Nakon te uloge postalo je gotovo nemoguće ispratiti romantične veze najvećeg holivudskog zavodnika.

Leo je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu, a svoju ljubav je poklonio mnogim ženama, tačnije – manekenkama. Ako bismo pitali Lea šta traži od žene, on bi sigurno rekao „mlađa, visoka, plavuša ili brineta i model“.

Njegova trenutna ljubav je Kamila Morone, sa kojom je od 2018. – i čini se da se i dalje vole.

Bridžit Hol

Foto: Andrea Renault / Zuma Press / Profimedia

Američki model Bridžit Hol bila je prva manekenka koja je povezana sa glumcem. Oni nikada nisu potvrdili njihovu vezu iako su više puta viđeni zajedno. Kružile su glasine da je Bridžit njihov odnos smatrala „razočaravajućim“.

Naomi Kembel

Foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Dikaprijeva druga veza bila je sa supermodelom Naomi Kembel. Glasine tvrde da su imali kratku vezu, i da su kasnije odlučili da će bolje funkcionisati kao prijatelji.

Kristen Zang

Foto: John Sciulli / Getty images / Profimedia

Davne 1996. godine, kada je Dikaprio bio novo lice u Holivudu, dve godine je bio sa istom ženom, modelom po imenu Kristen Zang. Ona se nije mnogo promenila od tada, a svi znamo da je Leo uvek imao odličan ukus.

Bižu Filips

Foto: Jackson Lee / ADMedia / Profimedia

Glumac se zabavljao sa manekenkom koja je ubrzo nakon njihove veze postala glumica. On ju je upoznao sa režiserom Džejmsom Tobakom i tako joj pomogao u njenoj karijeri.

Amber Valeta

Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Još jedna manekenka koja postala glumica zahvaljujući Leonardu. Leo je navodno uočio manekenku u časopisu, pozvao je neke ljude koji su mu dali njen kontakt i nakon toga su izašli.

Eva Hercigova

Foto: DOMINIQUE JACOVIDES / ANGELI / Bestimage / Profimedia

Poznato je da su glumac i manekenka imali jednomesečnu vezu, ali nikada nisu potvrdili to. Verovatno zato što je Hercigova tokom navodne afere bila udata.

Žizel Bundšen

Foto: Bill Davila / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njih dvoje su imali buran odnos koji je trajao skoro šest godina. Prošli su kroz nekoliko raskida iznova i iznova pre nego što je Žizel zvanično prekinula vezu 2005. godine.

Bar Rafaeli

Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izraelska manekenka Bar Rafaeli započela je vezu sa Leom kada je imala 20 godina. Mnogi su mislili su da će se par venčati, posebno kad su ponovo otpočeli vezu nakon šestomesečne pauze 2010. Nažalost, Leonarda je čekalo još modela.

Ana Vjalicina

Foto: MARK DAVIS / Getty images / Profimedia

Ruska manekenka Vjalicina (u industriji poznata i kao Ana V.) bila je povezana sa Dikaprijem. Neki kažu da su ona i glumac imali kratku romansu dok su Leo i Bar Rafaeli bili na pauzi.

Madalina Genea

Foto: Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia

Dikaprio se zabavljao sa rumunskom manekenkom tokom svog boravka u Australiji za vreme snimanja filma „Veliki Getsbi“. Izveštaji kažu da je veza potrajala nekoliko večera pre nego što se zauvek ugasila.

Erin Heterton

Foto: Elizabeth Goodenough Collection / Everett / Profimedia

Glumčev radni raspored je kriv za kraj ove veze. Nakon zabavljanja skoro godinu dana, par je imao prijateljske odnose, navodeći kao glavni faktor zahtevne filmske projekte glumca.

Toni Garn

Foto: PJB / Sipa Press / Profimedia

Toni Garn je model „Victoria’s Secreta“ sa kojim je glumac počeo da izlazi u junu 2013. Nemački supermodel je Leov tip i u potpunosti razumemo zašto – jer ko bi mogao da odoli njenoj lepoti i okeansko plavim očima?

Keli Rorbač

Foto: Mike Pont / Getty images / Profimedia

Verovatno ćete vrlo brzo prepoznati ovo lice. Ova plavuša je ukrala mnoga srca u rimejku filma „Baywatch“, gdeu kom je preuzela zloglasnu ulogu Pamele Anderson. Ipak, jednom davno, model koji je postala glumica, imala je Leovo srce na dlanu.

Viktorija Li Robinson

Foto: Richard Milnes / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iznenađenje, iznenađenje – holivudski momak je izlazio sa manekenkom mnogo mlađom od njega. Još 2019. godine, upečatljiva brineta blistavih plavih očiju, bila je Leova glavna dama. Ne znamo zašto ju je napustio jer je njihov odnos i dalje pokriven velom tajne.

Džordžija Fauler

Foto: Richard Milnes / Shutterstock Editorial / Profimedia

Možda ste čuli za Džordžiju Fauler, jer je ona bivša devojka Harija Stajlsa. Posle Stajlsa, došao je gospodin Leonardo Dikaprio. Za razliku od mnoštva modela sa kojima je izlazio, Fauler je brineta sa kratkom kosom (ali da, prodorne plave oči).

Nina Agdal

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Model „Sports Illustrated“, Nina Agdal, uspela je da zadrži Lea oko godinu dana. Agdal ima zgodno telo i zadivljujuće lice, tako da nije iznenađenje što se dobitnik Oskara zaljubio u nju. Sa očima kestena, model kupaćih kostima je neodoljiva.

Lorena Rae

Foto: AEDT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ova lista i dalje nije gotova! Glumac očigledno voli Nemice, što je skroz opravdano jer kada je u pitanju Rae, potpuno je normalno imati simpatije prema njoj.

Kamila Morone

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova argentinsko-američka manekenka ima 25 godina. Njihova razlika u godinama od dve decenije očigledno nije sprečila Lea da započne vezu sa ovom lepoticom. Stvari između njih dvoje su očigledno poprilično ozbiljne, jer je glumac na dodelu Oskara doveo ovu brinetu kao svoju partnerku.

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram