Dženifer Lorens otkrila tajnu o Leonardu Dikapriju

Poznati 23. nov 202116:46 > 24. nov 2021 09:21
Foto: Dior via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Dženifer Lorens dala je veliki intervju za Vanity Fair u kom je otkrila da je Leonardo Dikaprio bolje plaćen od nje za isti film, ali je i opisala kako je jednom prilikom umalo poginula.

Glumica je otkrila da je njen kolega iz filma Don’t look up, Leonardo Dikaprio, zaradio pet miliona dolara više od njene plate od 25 miliona dolara.

U intervjuu za Vanity Fair, Dženifer je otkrila da se borila da se njeno ime pojavi na prvom mestu u špici za film, objašnjavajući da je „bila broj jedan na kastingu“ i da je želela da se to odrazi u njenoj plati.

Međutim, iako je uspela da obezbedi prvo mesto u špici, kasnije je saznala da je Leo dobio veću platu. Oskarovka je primetila da je i dalje „izuzetno neprijatno raspitivati se o jednakim platama“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Godine 2014. hakeri su objavili njene gole fotografije – kaže da je bilo dehumanizirajuće.

„Svako može da ode da pogleda moje golo telo bez mog pristanka, u bilo koje doba dana. Neko ih je u Francuskoj upravo objavio. Moja trauma će trajati zauvek“, rekla je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Osuđeni producent Harvi Vajnstin je često blatio njeno ime.

„Harvijeve žrtve su bile žene koje su verovale da će im on pomoći. Srećom, u vreme kada sam srela na Harvija u svojoj karijeri, trebalo je da osvojim Oskara. Snimila sam Igre gladi. Tako da sam izbegala tu konkretnu situaciju. Naravno, ja sam žena u profesionalnom svetu. Dakle, nije da sam čitavu svoju karijeru prošla sa muškarcima koji su pristojni. Ali, da, to je savršen primer gde me je brzo dobijanje moći spasilo“, otkrila je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Prisetila se svog jezivog iskustva kada je letela iz svog rodnog grada Luisvila privatnim avionom u leto 2017. Ispričala je kako je pritisak u kabini opao i otkrila je da je jedan od dva motora aviona otkazao tokom leta.

Dženifer je mislila da će tada umreti.

„Moj skelet je bio sve što je ostalo u sedištu. Svi mislili da ćemo da umremo. Počela sam da ostavljam male mentalne govorne poruke svojoj porodici: ‘Imala sam sjajan život, izvinite'“.

Na pitanje zašto se izvinila, objasnila je da se osećala krivom jer je i njen pas bio sa njom. Ipak, uspešno su sleteli.

„Pomislila sam: ‘O, moj Bože, možda ćemo preživeti ovo? Biću žrtva puna opekotina, ovo će biti bolno, ali možda ćemo preživeti. Molim te Isuse, dozvoli mi da zadržim svoju kosu. Umotaj me u svoje ruke koje vole kosu. Molim te, ne daj da oćelavim“, podelila je svoje misli.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Na pitanje šta joj se dopada u braku, Lorens otkriva da obožava da ide u market sa suprugom Kukom Marunijem, koji se bavi prodajom umetničkih dela.

„Ne znam zašto, ali to me ispunjava s puno radosti. Mislim možda zato što je to skoro pa metafora za brak. U redu, imamo listu. To su stvari koje su nam potrebne. Hajde da radimo zajedno i obavimo to“.

***

Bonus video: Monika Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram