Otac Ilona Maska tajno dobio drugo dete sa svojom pastorkom

Poznati 15. jul 202210:21 > 10:25
Foto: GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Profimedia, Instagram/janaloves_life

Kakva bizarna priča!

Otac Ilona Maska, Erol, je otkrio da je dobio drugo dete sa svojom pastorkom Hanom Bezudenhot.

Erol Musk (76) dobio je devojčicu sa Hanom (35) još 2019. godine – ali je tek u sredu potvrdio vest.

„Jedina stvar zbog koje smo na Zemlji je da se razmnožavamo“, rekao je.

Njih dvoje već imaju petogodišnjeg dečaka Eliota Raša, rođenog 2017.

Foto: GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Profimedia

Njegovo priznanje je stiglo samo nedelju dana nakon što je otkriveno da je Ilon dobio dvoje dece sa izvršnom direktorkom u svojoj kompaniji za veštačku inteligenciju „Neuralink“, nedeljama pre nego što je rođeno njegovo drugo dete sa bivšom devojkom Grajms.

Erol je priznao da je Hanina trudnoća bila „neplanirana“ i rekao je da više ne žive zajedno, navodeći da je velika razlika u godinama.

„Nije praktično. Ona ima 35 godina “, izjavio je Erol. „Na kraju, ako još uvek budem tu, mogla bi se vratiti kod mene.“

Dodao je: „Svaki muškarac koji se oženi mlađom ženom, čak i ako se osećate veoma živahno, biće lepo neko vreme, ali postoji veliki jaz…i taj će se jaz pokazati sam po sebi.“

Porodično stablo Muskova je komplikovano – i raste iz dana u dan. Erol ima sedmoro dece, a za Ilona se priča da ima 10 potomaka.

Erol – koji je bogati južnoafrički inženjer – oženio se 1970. godine sa manekenkom Mej Haldeman Mask, sa kojom ima troje dece: Ilona, Kimbala i Tosku.

Par se razveo 1979. godine, pre nego što je Erol oženio Hajdi Bezudenhot, mladu udovicu koja je već imala dvoje dece, uključujući Hanu.

Erol i Hajdi zajedno su imali dvoje biološke dece, ali je on takođe pomogao u podizanju Hane, koja je imala samo četiri godine kada je postao njen očuh. Erol i Hajdi su se na kraju razveli nakon 18-godišnjeg braka.

Porodica Mask je bila zapanjena kada je saznala da je Hana trudna i da nosi Erlovu bebu 2017. To je dovelo do svađa između Erola i Ilona, pri čemu je izvršni direktor „Tesle“ bio besan što je njegov otac oplodio njegovu polusestru.

Erolova druga deca su takođe bila „šokirana“ zbog iznenadne trudnoće.

„I dalje im se to ne sviđa“, priznao je Erol u svom novom intervjuu za Sun. „Još uvek se osećaju pomalo nelagodno zbog toga, jer im je ona sestra. Njihova polusestra.”

Ilon nije javno komentarisao očevo najnovije dete. Par je još uvek otuđen, a Elon je svog oca opisao kao „užasnog čoveka“ u intervjuu za „Rolingston“.

Foto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia

Erolov i Hanin sin, rođen 2017. zove se Eliot Raš i nosi nadimak „Ruši“. Erol nije otkrio ime njihove ćerke, koja je rođena 2019.

Uprkos činjenici da više nisu par, Erol je rekao da Hana i njihovo dvoje male dece žive u njegovoj kući u Pretoriji u Južnoj Africi.

„Ovde su proveli nekoliko dana pre otprilike šest meseci i deca su počela da mi idu na živce “, iskreno je rekao. „Onda mi nedostaju čim odu.“

Erol je priznao da nije tražio od Hane test očinstva kako bi se uverio da je on otac njihovog trogodišnjaka, rekavši: „Nisam proverio njen DNK. Ali ona izgleda baš kao moje druge ćerke tako da je prilično očigledno.“

Međutim, bogati biznismen je naveo da ima i drugih žena koje tvrde da je i on otac njihove dece.

„Imam oko šest žena koje tvrde da je njihovo dete moje dete. Očigledno su oportunistkinje“, naveo je on. „Postojao je period u Johanesburgu 80-ih godina kada sam svake noći izlazio sa drugom ženom. Imao sam dosta sastanaka tako da je sasvim moguće da se neka od njih vrati i kaže: Ovo je tvoje dete. Moguće je.”

U međuvremenu, Erol kaže da nije isključio mogućnost da ima još dece u budućnosti: „Da mogu da imam još jedno dete, imao bih.”

Erol (zvanično) ima manje dece od svog najpoznatijeg sina Elona (51), koji je sada otac 10 dece.

Generalni direktor „Tesle“ potvrdio je prošle nedelje da je dobio blizance sa Šivonom Zilisom, 36-godišnjom direktorkom u njegovoj kompaniji „Neuralink“.

„Dajem sve od sebe da pomognem prirodnom priraštaju“, tvitovao je Mask prošlog četvrtka. „Kolaps prirodnog priraštaja je najveća opasnost sa kojom se civilizacija suočava.“

Blizanci – čija imena nisu otkrivena – rođeni su samo nekoliko nedelja pre nego što je Musk dočekao svoje drugo dete, sa kanadskom pop zvezdom Grajms.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Musk i Grajms takođe imaju dvogodišnjeg sina Ks Æ A-Ksii.

Najbogatiji čovek na svetu prvi put je postao otac 2002. godine, dočekavši sina po imenu Nevada sa tadašnjom suprugom Džastin Vilson.

Dečak je umro samo 10 nedelja kasnije od sindroma iznenadne smrti novorođenčadi.

Ilon i Džastin imaju još petoro dece, blizance Vivijan i Grifin i trojke Kaija, Saksona i Demijana, prenosi nypost.com.

Bonus video: Poznate Lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram