Prva velika ljubav Slobode Mićalović je poznati reditelj koji se posle nje oženio drugom glumicom

Antonio Ahel/ATAImages

Popularni glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković primer su jednog od najskladnijih brakova na javnoj sceni. Ali, malo ko se seća da je pre njega ljubila još jednog poznatog muškarca.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su se upoznali na snimanju „Fone Zamfirove“ još dok je Sloboda bila studentkinja na Fakultetu dramskih umetnosti i od tada se nisu razdvojili.

Bračni supružnici su od 2008. godine, a kruna njihove ljubavi su bliznakinje Mila i Vera.

sloboda mićalović
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Foto:Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Međutim, malo ko zna da je Sloboda pre Vojina volela jednog poznatog reditelja. I on je bio njena prva velika ljubav.

U pitanju je Jug Radivojević koji je danas oženjen Slobodinom koleginicom Milenom Vasić.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supuga sa kojom ima zajedničkog sina Lava, a pored toga imaju još troje dece iz prethodnih brakova.

R.Z./ATAImages

A zanimljivo je da i da su Milena i Sloboda danas i privatno drugarice i često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Sloboda Mićalović i Jug Radivojević su bili zajedno toliko davno da se mnogi toga ni ne sećaju.

I sam reditelj je svojvremeno potvrdio ovo u jednom intervjuu i istakao da i danas gaji ogromno poštovanje prema Slobodi.

„Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima“, istakao je on.

Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, Jug ne voli da o njemu i Slobodi kao bivšem paru govori u javnosti.

„Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje“, kazao je Radivojević.

A veoma je interesantno da je svojevremeno sudbina namestila kockice tako da je Jug, koji inače nije glumac, morao da odigra jednu rolu baš umesto Vojina Ćetkovića.

„Bio sam asistent na predstavi Vide Ognjenović „Devojka mokre kose“ u JDP. Nešto je Vojin Ćetković pobrkao termine i nije mogao da se pojavi u predstavi. Pošto sam znao tekst, „uskočio“ sam u lik Askera. A to nije bila mala uloga“, podsetio se režiser svog glumačkog angažmana.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram