Muškarac kojeg je Sloboda volela pre Vojina

sloboda mićalović
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Foto:Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Dugo je bila u ljubavi sa poznatim rediteljem.

Sloboda Mićalović je godinama u braku sa Vojinom Ćetkovićem. Otkad su se zavoleli i venčali sada daleke 2008, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. A pre Vojina Sloboda je volela muškarca takođe iz sveta glume.

U pitanju je reditelj Jug Radivojević, koji je inače sada u braku sa glumicom Milenom Vasić.

O svojoj nekadašnjoj vezi sa Slobodom Jug je jednom prilikom rekao:

“Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.”

On je progovorio i o prvom susretu sa Slobodom, odnosno utisku koji je na njega tada ostavila.

“Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio”, kazao je Jug.

Inače, njih dvoje su kasnije otpočeli vezu i bili zajedno nekoliko godina.

Ipak, Jug je priznao jednom i da mu priče o njih dvoje ne gode mnogo.

„Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje“, kazao je Radivojević.

Interesantno je da je Jug sa sadašnjom suprugom Milenom bio u mladosti, i pre nego što je zavoleo Slobodu, a onda su se ponovo spojili i venčali.

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Takođe, zanimljivo je da se Sloboda i sa Vojinom, kao i sa Jugom upoznala na snimanju „Zone Zamfirove“ 2001, ali tek godinama kasnije su se zavoleli, a onda 2008 i venčali.

Danas imaju dvanaestogodišnje bliznakinje Milu i Veru.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram