Zabranjena ljubav Gorana Bogdana

goran bogdan
Goran Bogdan Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Majka mu nije odobravala vezu s jednom pevačicom.

Hrvatski glumac Goran Bogdan ne voli da govori o svom privatnom životu, ali javnost se i te kako zanima o njegovim ljubavima.

Poznati glumac i veliki šarmer već neko vreme je u vezi sa koleginicom Jovanom Stojiljković.

Zajedno su od 2019, a onda se u jednom trenutku proširila vest da su raskinuli. Ipak, nakon toga zajedno su  dočekali novu 2022. godinu u društvu Radeta Šerbedžije i prijatelja.

‘Super da pitate jer mi se čini da ti mediji puno bolje znaju od mene, kako se meni čini. Ja inače ne komentarišem svoj privatni život i mislim da to svi znaju’, rekao je Goran neraspoloženo za Story.hr o pomirenju.

A s kim je bio Bogdan pre Jovane?

Sećaju se mnogi njegove veze s nekadašnjom pevačicom benda E.T. Lanom Klingor Mihić. Ona je jednom prilikom komentarisala njihovu vezu. Navodno njegovi roditelji nisu bili presrećni njegovim izborom.

„Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama“, rekla je.

Inače, Goran je bio i sa ćerkom hrvatske političarke Vesne Pusić, rediteljkom Dianom Oniunas Pusić, a jednom prilikom je rekao da su ostali super prijatelji nakon veze.

Bio je i jedno vreme u vezi s Antonelom Franković, davne 2013. godine.

Navodno je Bogdan bio u vezi i sa spisateljicom Milanom Vlaović, kao i sa glumicom Ivom Mihalić.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram