Lepa i neverovatno bogata ćerka Marijane Mateus koju čuvaju specijalci

ćerka marijane mateus
Mariana Mateus Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Stan im je stalno pod nadzorom velikog obezbeđenja.

Pre šest godina na intimnoj ceremoniji u jednom hotelu u Londonu venčali su se Dajana Kostić i Damir Ahmetov. Oboje mladi, uspešni i neverovatno bogati. Ona je ćerka poznatog srpskog biznismena Miograda Kostića i modne dizajnerke Marijane Mateus, a on naslednik jednog od najmoćnijih Ukrajinaca, oligarha Rinata Ahmetova.

Na svadbi sa oko 150 zvanica Dajana je nosila venčanicu za koju se govorilo da je koštala pola miliona dolara i da je bila ukrašena Swarovski draguljima.

Inače, njih dvoje su zajedno još od 2011. godine, nakon što su se upoznali u školi u Švajcarskoj. Potom su otišli u London na studije gde su počeli da žive zajedno. Damir je diplomirao finansije, a Dajana mendžment. U međvremenu Damir je postao član nadzornog odbora jedne od najvećih energetskih kompanija u rodnoj Ukrajini.

Zajedničko bogatstvo ove dve porodice meri se milijardama. Onda i ne čudi što se mladi par skućio u superluksuznom stanu u Londonu, nedaleko od Hajd parka. Pričalo se da je pre desetak godina, kada je kupljen, vredeo preko 200 miliona dolara.

Na tu paprenu nekretninu, jednu od najskupljih na svetu u tom trenutku, par je navodno potrošio još pola od te sume na dizajniranje. U svemu je pomogla Marijana.

Govorilo se i da njihovu zgradu obezbeđuju britanski specijalci.

U javnost je procurila i vest da je Dajana 2017. rodila ćerkicu, uprkos tome što se porodica trudila da novost sakrije – iz bezbednosnih razloga.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram