Životna priča Ivane Božilović – moderna srpska bajka

Ivana Božilović
Foto: Amy Graves / Getty images / Profimedia

Rođena u Srbiji, rano se odselila u Čikago, bavila se modom i glumom i onda upoznala svog princa – životna priča Ivane Božilović zvuči kao moderna srpska bajka.

Ivana Božilović rođena je u Beogradu 28. septembar 1977. Ipak, ona za život u Srbiji skoro da ne zna jer je u ranom detinjstvu s roditeljima otišla u Čikago.

ivana božilović
Foto: Anthony G. Moore / Wenn / Profimedia

Tamo je polako pronalazila svoje mesto pod suncem, pa je počela da se bavi modom, glumom, a radila je i kao voditeljka. Svojevremeno se slikala i za časopise Maksim i Plejboj.

I u svetu glume je nastupala uglavnom bez odeće, a pojavljivala se, između ostalog, u ostvarenjima Sto devojaka, Čarlijevi anđeli, Van Vajlder.

Onda je Ivana upoznala čuvenog milionera i naslednika Endrua Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma Fajerston. On je inače poznat i po tome što je učestvovao u jednom rijalitiju u kojem je zaprosio Dženifer Šefit, sa kojom je posle nekoliko meseci prekinuo vezu pre stupanja u brak.

Danas on sa Ivanom živi glamuroznim životom koji je većini dalek i nedosežan. Njih dvoje na društvenim mržama povremeno s publikom podele neki detalj iz svog života, pa tako vidimo da vole da putuju, da se oblače u lude kostime, ali i da izjavljuju jedno drugom ljubav.

Tako je Endru jednom prilikom javno kazao koliko je neverovatno što su njih dvoje uopšte zajedno: „Danas je 12 godina od kako sam upoznao Ivanu. Kakve su šanse da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda, iz Srbije i da završe zajedno i ostatak života provedu zajedno?! Nisam siguran da li je to bila sreća ili šta, ali sam siguran da me je srce dovelo do tebe.“

Ivana je godinu dana posle venčanja, u martu 2009. rodila sina kome su dali ime Adam Bruks, potom je dobila ćerku Anju Jasminu, a onda i drugog sina Šejna.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram