„Nek me ubedi neko da ništa nije bilo između njih“: Snimak Slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića izazvao haos na društvenim mrežama

Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčič film Jorgovani Foto: Košutnjak film

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić treći put glume ljubavni par u filmu "Jorgovani", a video u kojem pevaju je hit na društvenim mrežama.

Premijera filma “Jorgovani” biće održana 27. februara u okviru takmčarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala – FEST, a od 29. februara počinje da živi svoj bioskopski život širom Srbije. Na mrežama haos ovih dana pravi snimak u kojem ovo dvoje glumaca peva hit „Jorgovani“, koji su davno otpevali Vesna Zmijanac i Dino Merlin.

U tom snimku muzički hit dovodi do emotivne katarze u kafani, a vrhunac je kada Ivan Bosiljčić kaže: „Tišina, sad malo ona.“ Poznato je da i Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović imaju fantastične glasovne mogućnosti.

Njih dvoje glume par u novoj romantičnoj komediji pod nazivom “Jorgovani”, scenariste Davida Jakovljevića i reditelja Siniše Cvetića.

Saradnja Bosiljčića i Mićalović počela je pre mnogo godina u hit seriji Zdravka Šotrke “Ranjeni orao”, nastavljena je u TV seriji “Nepobedivo srce”, a ovo će im biti treći spoj. Poput Milene Dravić i Ljubiše Samardžić koji su bili jedan od najpopularnijih filmskih parova bivše Jugoslavije, njihovim stopama polako idu Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović koji su posle više od 15 godina ponovo partneri u novom filmu „Jorgovani“.

Otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije donosi omiljeni glumački par, Sloboda MIćalović i Ivan Bosiljčić, koji su se posle više od 15 godina ponovo zajedno obreli u glavnim ulogama. Katarina (Sloboda) i Igor (Ivan), sreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, tu su i ostali članovi filmske ekipe, a uloge su poverene Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković i drugima.

View this post on Instagram

A post shared by JORGOVANI (@jorgovani.film)

Ipak, ono što je na mrežama privuklo pažnju jesu komentari na mrežama.

Na svim mrežama, od platforme X, preko Instagrama, TikToka do Facebooka, nižu se kometari danima.

Jedni podsećaju na referencu na film “Maratonci trče počasni krug” zbog replike “Tišina, sad malo ona”:

“A sad malo ona… Maratonci trce počasni krug”.

Drugi dele komplimente na račun talenta i fantastičnih glasovnih mogućnosti glumaca:

“Scena ledi krv u žilama.… ako po jutru dan obećava.…”, “Kakva scena…”

“Kako žena peva”, “Raspala sam se na ovaj video!”, “Ja sto puta već gledam i topim se”, “Divni su”, “Moj mračni Mirjam deo ličnosti egzaltirano uzdiše nad ovom romantičnom scenom”…

Zatim je tu grupa komentara koja se odnosi na tzv. ljubavnu hemiju između glumaca:

“A baš su dragi, oni još malo pa će biti kao novi Milena Dravić i Ljubiša Samrdžić”, “Ovo dvoje su mi uvijek bili bolji par, nego sa svojim partnerima što su ne znam zašto valjda zbog ranjenog orla”, “Odrasli su, sazreli… baš su lepi zajedno!”… “I mene neko da ubedi da nekad nešto nije bilo između njih, ma važi”, “Kako pršte varnice. Šta je ovo. Idemo”, “… nesuđeni suđeni jedno drugom!”…

Naravno, najveći deo komentara, bar kada je reč o onima koji dolaze sa platforme X, otpada na to da je ovo krindž ili transfer blama, a ima i mnogo hejta:

“O ne izlazi jos jedan film sa Bosiljčićem i Slobodom Mićalović kao glavnim ulogama. O ne, ovako zamišljam pakao”

Mada, iako je u to teško poverovati, ima čak I onih koji ne znaju o čemu je ovde reč ni ko su ovi ljudi:

“Lepo, al’ ko su oni, je l to film?”

BONUS VIDEO

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram