Tajna ljubavi Slobode i Vojina koja traje već 18 godina nije tako jednostavna

sloboda mićalović
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Foto:Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova" i navodno su se odmah pojavile varnice - ali oboje su bili u vezi sa drugim ljudima.

U tom trenutku Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda je sa rediteljem Jugom Radivojevićem bila u vezi.

Dve godine nakon upoznavanja, a nakon što je Slobodina veza došla kraju, a glumac se razveo, njih dvoje su odlučili da se ne zadrže samo na simpatijama. Zabavljali su se četiri godine pre nego što su stali na ludi kamen, a kako drže svoju privatnost daleko od javnosti – i venčanje je bilo tajno. Kum je bio Nikola Đuričko, a Sloboda je dodala Vojinovo prezime svom.

Dve godine kasnije, rodile su se njihove ćerkice bliznakinje, Vera i Mila. Za njih kažu da su se podelile, te da je svaka kopija jednog roditelja.

Cela zemlja ih obožava i prati, a sve nas zanima koja je tajna njihove dugovečne ljubavi i skladnog braka? Oboje insistiraju na čuvanju privatnosti i sigurno je da to igra veliku ulogu u zaštiti porodice od možda nemilih jezika, ljudi ili jednostavno neprijatnosti. Njima je velika misija da zaštite svoju decu od budnih očiju javnosti, a kako srpski mediji pišu, Sloboda je nakon što se porodila izašla kroz tajni prolaz iz porodilišta.

Sloboda je u jednom intervjuu istakla i da ih u medijima redovno razvode.

„Razvode nas bar jednom mesečno. Već je postalo dosadno. Kad bismo se jednog dana razveli, mislim da nam niko ne bi poverovarao“, našalila se glumica.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Foto:Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Vojin se dugo opirao društvenim mrežama, ali i sada kada je napravio Instagram, nije toliko aktivan kao svoja žena koja više komunicira sa pratiocima. Ona redovno čestita velike praznike, kao što je to slučaj bio i juče sa Uskrsom, a ponekad imamo priliku da uživamo i u zajedničkim slikama sa njenom mlađom sestrom Draganom. Takođe, neka poznata lica i njene kolege takođe osvanu na njenom profilu.

Kako Vojin retko kači zajedničke fotke, to i ona poštuje, a kako sve knjige psihologije, a i uspešni parovi tvrde, uzajamno poštovanje je ključ dobrog i zdravog odnosa.

„Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno“, ispričala je Boba svojevremeno za jedan srpski magazin.

Ipak, i sama ističe da nije lako u današnje vreme održati normalan odnos.

„Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju“, naglasila je glumica.

Oboje su odrasli u manjim sredinama i porodične vrednosti iz svojih kuća bi voleli da prenesu u svoj dom.

„Nastojimo da ih vaspitavamo onako kako su Vojina vaspitavali njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu druga je stvar, ali jako želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam da će biti blag prema njima“, zaključuje Mićalovićeva.

Sve u svemu, tako poznatim ljudima sigurno da nije lako da održe svoje porodično gnezdo u privatnosti, ali za sada koliko pratimo, vešto uspevaju u tome.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram