Nakon proslave svog 50. rođendana, Severina uputila reči posebnoj osobi

Severina Foto: Marko Prpic/PIXSELL

"Sve što radim ja, ja radim zbog nje…"

Severina je pre svega nekoliko dana proslavila svoj 50. rođendan (ko bi rekao?) i ceo region brujao je o njenom glamuroznom stajlingu i fenomenalnoj žurci.

Sve zvanice su se slikale kod cvetnog zida, a kako pišu regionalni mediji na rođendanu su bili i njoj bliski ljudi iz javnog sveta. Među zvanicama su se našli i Petar Grašo i Hana Huljić, Boris Novković, Selma Bajrami, Saša Matić, Sandi Cenov, Ana Bekuta samo su neki od njih. Kažu da se i ona latila mikrofona i zapevala koju, a uživala je i u glasu Petra Graše.

Naime, mnogi su pričali o njenom vrlo seksepilnom stajlingu koji se sastojao iz crne uske haljine i sandala na visoku peta. Kosu je zavezala u elegantni visoki rep, a šminka je bila i više nego besprekorna.

Delila je fotografije i sa prijateljima, kao i svoje, ali posebno emotivne reči napisala je uz fotografije sa svojom majkom na svom Instagram profilu.

„‘…mesto maturske slike na tablou u nekom izlogu na lokalnom korzou, sve što radim ja, ja radim zbog nje…’ Moj najdraži gost, moja snaga, moja podrška, moje utočiše, moj uzor… Moja majka.“

Jedna je majka i Severina to zna.

A, da budemo iskreni, sada znamo i na koga je nasledila svoju lepotu.

***

Bonus video: Trikovi za punđu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram