Mnogi ne znaju da je poznata pevačica sestra Milene Vasić

Skrinsot/Instagram/milenavasicofficial

Bila je popularna početkom dvehiljaditih.

Srpska glumica Milena Vasić iza sebe ima karijeru dugu više od tri decenije i mnoštvo uloga među kojima su najpoznatije u serijama „Stižu dolari“, „Bela lađa“, „Ubice mog oca“, „Radio Mileva“..

Milena retko govori o svom privatnom životu, ali je poznato da je u srećnom braku sa rediteljem Jugom Radivojevićem sa kojima ima sina Lava, dok iz prvog braka ima još dvoje dece – ćerku Lanu i sina Nikolu.

Međutim, malo ko zna da je jedna poznata pevačica Milenina sestra od ujaka.

U pitanju je pevačica Marijana Zlopaša.

Ovu informaciju je prošle godine Milena otkrila na Instagramu, objavivši zajedičku fotografiju iz Barselone ispod koje je napisala: „Čudni su sestrinski putevi“.

Tada su se mnogi zapitali na koga je mislila i ko je nasmejana žena sa kojom je pozirala.

Međutim, ubrzo se saznalo da je reč o Marijani Zlopaši – pop pevačici koja je bila popularna početkom dvehiljaditih.

Antonio Ahel/ATAImages

Marijana je karijeru započela na muzičkim festivalima, poput „Pjesme Mediterana“ i „Sunčanih skala“. U međuvremenu je diplomirala džez pevanje na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, a u svojoj karijeri ostala je dosledna prepoznatljivom stilu.

Te 2010. godine snimila je album „Katanac“ na kome su radili, između ostalih, Arsen Dedić i Željko Joksimović. Na albumu su uglavnom bile balade, kao što su „Ne ljuti se“, „Hladno srce“, „Ti zavolio si nju“…

Već naredne godine, Marijana se zaklela na večnu ljubav svom partneru Iliji Nikitoviću, a svadbena ceremonija održana je u Crnoj Gori, tačnije na plaži u Ulcinju.

Posle nekoliko meseci rodila je ćerku, kojoj su roditelji dali neobično ime Đorđa, a zatim su stigle i još dve ćerke.

*

*

Pevačica je zbog ljubavi i posla svog supruga napustila Beograd i Herceg Novi proglasila svojim novim domom.

„Beograd je moj grad, ali i u Crnoj Gori se osećam kao kod kuće. Moj otac je odavde i godinama mnogo vremena provodim prevashodno u Budvi. A sada evo i živim ovde tako da mi ne pada teško“, rekla je svojevremeno Marijana Zlopaša.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram