Ovaj poznati reditelj je bivši muž Lucije Šerbedžije: Tajno su se venčali pa razveli, a on danas ljubi 23 godine mlađu glumicu

Lucija Šerbedžija Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Hrvatska glumica Lucija Šerbedžija bila je udata za srpskog reditelja i scenaristu Filipa Gajića sa kojim ima svoje dece.

Hrvatska glumica Lucija Šerbedžija ima bogatu glumačku karijeru koja traje još od početka devedesetih i veliki broj uloga, od kojih su najpoznatije „Novo doba“, „Rokenrol“, „Rimejk“, „Luda kuća“, „Oslobođenje Skoplja“.

Ćerku proslavljenog glumca Radeta Šerbedžije trenutno gledamo u trećoj sezoni serije „Tajna vinove loze“ u ulozi Ines Brunjak, koja nastoji da naruši odnose između glavnih junaka Vuka i Vere koju igra glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović.

Iako se uvek trudila da sakrije svoju privatnost od očiju javnosti, Luciji to nije uvek polazilo za rukom, posebno jer je deo umetničke porodice.

Javnost u regionu je svojvremeno intrigirao njen brak sa srpskim rediteljem Filipom Gajićem.

Zanimljivo je da su se bivši supružnici upoznali još u detinjstvu kada su zajedno bili deo jugoslovenske predstavie KPGT-a „Oslobođenje Skopja“. Tada su proveli tri meseca zajedno na turneji po Americi.

Filip Gajić i Lucija Šerbedćija Foto:Andrej Kreutz/24sata/Pixell

Putevi su im se razišli, a onda ih je sudbina ponovo spojila davne 1997. godine u Šerbedžijinoj kući u Londonu.

„Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja“, rekao je Filip svojevremeno, te otkrio kako je poznati glumac Rade Šerbedžija reagovao na njihovu vezu.

Lucija Šerbedžija Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

„Kada je Rade saznao da se zabavljam sa njegovom ćerkom, bio je veoma srećan jer je imao lepo mišljenje o meni“.

Lucija i Filip su se u tajnosti venčali 2006. godine u Istri, a onda 2007. dobili su prvo dete, sina Sergeja i tri godine kasnije ćerku Anastaziju.

Međutim, njihova ljubav se posle osam godina braka ugasila, te su se razveli 2014.

„Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom“, napisao je Gajić tada u svom blogu.

Kako je glumica 2016. otkrila ostali su u dobrim odnosima.

„Mi smo dvadeset godina pre nego što smo se venčali, bili dobri prijatelji i to je verovatno razlog što i danas o svemu možemo da razgovaramo. Volimo se i poštujemo“.

Filip Gajić je posle Lucije sreću našao pored 32 godine mlađe glumice Jane Milosavljević, koja je popularnost stekla u filmu  „Zona Zamfirova“ u kojem je igrala malu Zone.

Milan Maricic/ATAImages

Publika je Janu Milosavljević imala prilike da gleda i u serijama „Vojna akademija“ i „Žigosani u reketu“, „Državni službenik“.

Filip Gajić i Jana Milosavljević Foto:Milan Maricic/ATAImages

Ona je inače ćerka poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe „Galija“.

Antonio Ahel/ATAImages

Janu i Filipa je upoznao Rambo Amadeus i ubrzo su započeli zajednički život. Godine 2017. dobili su sina Joakima.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram