Bivši muž Lucije Šerbedžije zaveo 23 godine mlađu ćerku Neše Galije

bivši muž lucije šerbedžije
Filip Gajić i Jana Milosavljević Foto:Milan Maricic/ATAImages

Znamo je iz filma Zona Zamfirova.

Jana Milosavljević (32), koje se sećamo kao devojčurka Zone iz filma „Zona Zamfirova“, i reditelj Filip Gajić (55) postali su roditelji dečaka Joakima 2017. godine. Njoj je to prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje.

Ovaj umetnički par upoznao pre nekoliko godina na inicijativu muzičara Ramba Amadeusa i ubrzo započeo zajednički život.

Na pitanje da li su Filip i ona imali dilema kako da odluče oko imena za dete, Jana je ranije za „Gloriju“ rekla:

„Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće“, rekla je lepa glumica, a prenosi Kurir.

Jana Milosavljević Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Joakim je biblijsko ime, koje potiče iz starohebrejske reči „ueho-uaqim“, što znači „Bog je postavio“. U Bibliji ovo je ime oca Device Marije – Joakim. Pravoslavni Srbi imaju i slavu Joakim i Ana.

Jana je, inače, ćerka poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe „Galija“.

Pre Jane Filip Gajić bio je u braku sa još jednom glumicom. Reč je o Luciji Šerbedžiji, ćerki čuvenog Radeta Šerbedžije.

Lucija i Filip venčali su se 2006. godine u jednom maslinjaku u Istri, 2007. godine dobili su sina Sergeja, a tri godine kasnije i ćerku Anastaziju.

„Upoznali smo se još dok smo bili deca. Zajedno smo glumili u kultnoj jugoslovenskoj predstavi KPGT-a ‘Oslobođenje Skopja’, sa kojom smo otputovali na tromesečnu turneju po Americi. Posle su nam se putevi razišli. Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja“, rekao je Filip o Luciji jednom prilikom.

Publika je Janu Milosavljević imala prilike da gleda i u serijama „Vojna akademija“ i „Žigosani u reketu“.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram