Lucija Šerbedžija otkrila genijalan savet koji joj je deda dao kad se razvodila

Lucija Šerbedžija Foto:Sandra Simunovic/PIXSELL

Najdragocenija ljubavna lekcija.

Lucija Šerbedžija, ćerka Radeta Šerbedžije, je prava renesansna umetnica i žena – glumi, peva i pleše. Na pragu 50-ih zadovoljnija je nego ikada, a u zajedničkom životu s dvoje razigranih tinejdžera u šali kaže da ima nove uloge: one bankomata i kuvarice, piše Gloria.

Na pitanje da li je život s dvoje tinejdžera zabavan i izazovan Lucija kaže da joj deca imaju 13 i 15 godina i predivna su bića, i iako se divi njihovoj slobodi i samostalnosti, priznaje da joj je odvajanje, teško palo i da nisu više bebice koje se maze.

Lucija je osam godina bila u braku sa rediteljem Filipom Gajićem. Posle razvoda ostali su u prijateljskom odnosu. Kako kaže, ne doživljava sebe kao samohranu majku.

„Mislim da to ne bi bilo fer reći. Imala sam veliku podršku svog bivšeg partnera, njihovog oca Filipa Gajića. On je izuzetno brižan otac i sveprisutan u njihovom životu. Činjenica da nas troje živimo zajedno je od mene zahtevala da povremeno preuzmem obe uloge – i mušku i žensku, i majke i oca, a s tim se nije nužno bilo lako nositi.“

A šta je Lucija Šerbedžija iz poslednjeg raskida ljubavnog odnosa najviše naučila? Koje su joj „ljubavne lekcije“ posebno važne? Njen deda Dane, kako kaže, joj je dao važan savet.

„Iz prekida svakog odnosa se da naučiti puno, bio on ljubavan, prijateljski ili poslovan. Moj deda Dane mi je svojevremeno dao važan savet, a on je, usput rečeno, doživeo 104 godine. Naime, kad sam se rastajala, rekao je: ‘Sine, glupo je da se ljudi svađaju, treba samo pružiti ruku, reći hvala i otići dalje.’ Jednostavno, tačno i predivno, zar ne“, rekla je u intervjuu.

Lucijin bivši muž Filip Gajić je posle razvoda ušao u vezu sa Janom Milosavljević, ćerkom srpskog pevača Neše Galije, koja je 32 godine mlađa od njega.

***

Bonus video: Ruška Jakić na Beogradskoj nedelji mode

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram