On je bio profesor, ona studentkinja: Prelepa supruga Branimira Popovića je 21 godinu mlađa od njega

Branimir Popović Foto:E-Stock_caslav_vukojicic

Razlika u godinama im nije prepreka.

Poznati crnogorski glumac Branimir Popović (56) oduvek je bio miljenik žena, a zahvaljujući ulozi u srpskoj verziji serije „Dinastija“ postao je naš Blejk Karington.

Večiti šarmer kojeg publika trenutno gleda u ulozi medijskog mogula Voje Ajkule u telenoveli „Od jutra do sutra“ uživa u braku sa 21 godinu mlađom koleginicom sa Cetinja, Sanjom Jovićević Popović.

Branimir Popović Foto:E-Stock_petar_jovanovic

Prelepa 35-godišnja glumica proslavila se ulogom bogatašice Bojane u seriji „Budva na pjenu od mora“, a trenutno sarađuje i sa mužem u seriji „Od jutra do sutra“ gde je dobila sporednu ulogu.

Ljubavna priča Branimira i Sanje je veoma zanimljiva. Oni su se upoznali na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je Branimir bio profesor, a lepa glumica studentkinja.

Zbližili su se kasnije na setu serije „Budva na pjenu od mora“ 2012. godine, u kojoj su imali veliki broj zajedničkih scena. Između njih se rodila ljubav, ali kako su mediji prenosili, dugo su se dvoumili da započnu vezu zbog velike razlike u godinama.

Branimir Popović Foto:G.G./ATAImages

2013. godine su izgovorili sudbonosno „da“ na Jahorini, a iste godine kao kruna njihove ljubavi na svet je stigla ćerka Sofija.

Poznati par se retko pojavljuje zajedno u javnosti, ali kada se to desi zablistaju ispred objektiva.

„Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira“, izjavio je glumac pre nekoliko godina.

Antonio Ahel/ATAImages

Markantni glumac rođen je pre 56 godina u Podgorici, tadašnjem Titogradu. Glumu je diplomirao na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu, a u dosadašnjoj karijeri istakao se u brojnim ulogama na pozorišnim scenama Srbije i Crne Gore. Gledali smo ga i u filmovima „Stršljen“, „Normalni ljudi“, „Turneja“.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram