Ljubavna priča Petra Graša i 14 godina mlađe Hane, ćerke njegovog prijatelja

Hana Huljić i Petar Grašo Foto:Amir Hamzagic/ATAImages

Ništa u vezi njih nije obično.

Par koji je definitivno bio senzacija na prvoj večeri MAC nagrada su Petar Grašo i Hana Huljić, ćerka slavnog muzičara Tončija Huljića.

Oni su se venčali 19. februara 2022. pred najbližim prijateljima i porodicom u crkvi svetog Dominika u Splitu. Hana se porodila prošlog leta, a ćerki su dali ime Alba.

Na crvenom tepihu bili su modno usklađeni – Hana je blistala u crnom kombinezonu, a Grašo u odelu.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Hana i Petar su definitivno najpopularniji par u Hrvatskoj, a njihova ljubavna priča je na početku izazvala velike kontroverze, najviše zbog toga što je Hana 14 godina mlađa od pevača.

Ćerka Tončija Huljića je Petra upoznala još kao devojčica – navodno je imala samo pet godina kad su se prvi put sreli. Tada je Petar Grašo često dolazio u dom Huljićevih zbog pesama.

Mediji pišu da je Hana već od malih nogu bila opčinjena Grašom. On je tad bio u dugoj vezi s koleginicom Danijelom Martinović. Tokom te veze, Petar i Hana su čak snimili duet. Tada je Grašo otkrio medijima da je Tonči bio protiv saradnje.

Petar Grašo, Hana Huljić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Kad sam rekao Tončiju kako bih želeo sarađivati s Hanom, nije bio najsrećniji jer nije želeo da ljudi misle kako ju je on gurnuo u to. No kada je čuo kako je zvučala u studiju, znali smo da je to pun pogodak. Hanu smatram delom porodice“, rekao je.

Slične reči za njega imala je Hana.

„Petar nam je porodičan prijatelj i baš me razveselilo što s njim mogu otpevati pesmu koju je zavoleo na prvu“, pričala je.

Međutim, iako je bilo iskri, pevač je još uvek bio zauzet – Petar i Danijela Martinović su zajedno bili neverovatne 24 godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Njihova ljubav je pukla pre dve godine, a samo par meseci kasnije, proširila se vest da je Petar Grašo u vezi s Hanom Huljić.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Počela su šuškanja o njihovom odnosu jer su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije hteo da potvrdi vezu u javnosti. Zatim je u oktobru 2022. napokon potvrđeno da su Petar i Hana u vezi, kako pišu 24sata.hr.

Naravno, mnogi se pitaju šta o svemu tome misli Hanin otac, Tonči Huljić.

„Eto ta veza koja se završila brzim brakom i detetom između Petra i moje ćerke, svakodnevno smo bombardovani, ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila napolje jer joj je bilo smešno da trče svi za njom“, rekao je za RTL Exkluziv.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram