Ljubavna priča Nikole Koja: Ostavio je stomatološkinju i oženio 12 godina mlađu manekenku s kojom živi bajku

Nikola Kojo
Nikola Kojo gost emisije Zdravo misli sa Katarinom Bajec Foto:Ivan Dinić/Nova S

Ljubavni život popularnog glumca Nikole Koje oduvek privlači znatiželjne poglede javnosti i medija.

„Nikola Kojo galantan pri raskidu“, pisalo je 2007. godine, a pomenuti naslov se odnosio na vest da je, navodno, posle raskida, bivšoj partnerki ostavio stan u kome su zajedno živeli.

Narodna izreka da se kašalj i ljubav ne mogu sakriti potvrđuje i slučaj popularnog glumca, koji je poznat po tome što retko daje intervjue, a još ređe priča o svom privatnom životu.

Kada se u januaru 2007. pojavio sa manekenkom Aleksandrom Đurić na premijeri filma „Crni Gruja i kamen mudrosti“, za upućene je to značilo i kraj njegove desetogodišnje romanse sa stomatološkinjom Olgom Popović.

Iako su čitavu deceniju uživali u ljubavi, ni Olga ni Nikola nisu pokazivali želju da se medijski eksponiraju. Štaviše, mnogi nisu ni znali da je omiljeni glumac, koji je u mlađim danima bio poznat kao miljenik ženske publike, bio u ozbiljnoj vezi.

Aleksandra mu je preko noći promenila život. Tada se 38-godišnji glumac zaljubio u dvanaest godina mlađu lepoticu i posle samo osam meseci zabavljanja odveo ju je pred oltar. U septembru 2007. imali su skromno venčanje u Beogradu i zajedno imaju troje dece.

Publika je imala priliku da vidi prelepu Aleksandru u spotu Zdravka Čolića za pesmu „Moja draga“.

Aleksandra Đurić je, pre nego što je upoznala Koja, bila uspešna manekenka. Na pisti je nosila komade svetskih brendova, ali onda se povukla iz javnosti i posvetila porodici.

Danas se uglavnom ne eksponira, tek ponekad se uz supruga pojavi na nekom svečanom događaju.

***

Bonus video: Podcast Mamazjanija – gost Tomislav Kuljiš