Objavljen je tizer i datum izlaska 3. sezone „Moje genijalne prijateljice“

Gaja Đirače Foto: Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia

HBO je objavio tizer za novu sezonu serije Moja genijalna prijateljica. Njen podnaslov je Priča o onima koji odlaze i onima koji ostaju, što je naziv trećeg romana iz Napuljske tetralogije Elene Ferante, po kojoj je napravljena ova italijanska serija.

U trećoj sezoni ćemo gledati uspone i padove u prijateljstvu Elene i Lile tokom ’70-ih, ere koja je donela velike promene u italijansko društvo, ali i njihove živote.

Elena je u ovom poglavlju sage objavila roman i njegov uspeh iskoristila da postane deo kulturne scene zemlje, što je oduvek bila njena želja. S druge strane, Lila je zajedno sa sinom napustila svog muža i sada je prinuđena da radi u fabrici mesa kako bi nekako sklopila kraj sa krajem, piše City Magazine.

Da li će njihovo prijateljstvo preživeti ovo turbulentno doba u Italiji, u kome je došlo i do uspona komunističkog pokreta, saznaćemo od 28. februara, kada će na televiziji HBO i striming servisu HBO Max premijerno biti prikazana prva od osam epizoda 3. sezone Moje genijalne prijateljice.

Pogledajte trejler:

****

BONUS VIDEO: Joga vežbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram