Ko je Beograđanka koja je postala omiljena plavuša u Grčkoj

Foto: Instagram/natali_thanou

Evo gde je i šta radi danas.

Natalija Šošo, poznatija pod imenom Natali Tanu, srpska je pevačica i model koja već duže vreme živi i radi u Grčkoj.

Duet „Kiša je padala“ koji je radila sa Ognjenom Amidžićem postao je veliki hit ali se ona ubrzo nakon objavljivanja pesme zaljubila i započela ljubavnu vezu sa Grkom Dimitrisom Karelom, sa kojim danas ima dete.

Već u ranom detinjstvu Natalija je pokazivala interesovanje za sport, ples i muziku. Završila je Sportsku gimnaziju u Beogradu a sa 16 godina je počela da se bavi manekenstvom. U to vreme prihvata nekoliko angažmana za modeling u muzičkim spotovima tada poznatih izvođača, i postaje član muzičke i plesne grupe sa kojom nastupa u zemlji i regionu.

Nakon što je osvojila tititulu „Playmate“-a magazina „Playboy“, raste joj popularnost i započinje njena javna karijera, modni angažmani i učešće na modnim revijama, kao i slikanje za brojne naslovne strane.

Svoj prvi solo album objavila je 2008. i u tom periodu je snimila i duetsku pesmu sa Amidžićem u srpskoj i grčkoj verziji. U okviru turneje po Grčkoj, Natalija Tanu je tokom 2009. godine imala preko 40 nastupa.

U intervjuu iz 2019. godine za „The 2night Show“ gostujući kod Grigorisa Arnautoglua, Natali Tanu se osvrnula na tradicionalno grčko-srpsko prijateljstvo, kao i na bombardovanje Srbije 1999. godine i svoje sećanje na to iskustvo, što je naišlo na veliki odjek u grčkim medijima.

Od 2018. godine Natali aktivno sarađuje sa brojnim modnim i kozmetičkim brendovima kao brend-ambasador, s obzirom na to da na Instagramu ima više 40.000 pratilaca.

Takođe ima i svoj modni brend kupaćih kostima „Deep Sea Swimwear“.

 

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***