Upoznajte nevaljalu grčku princezu koja živi pametnije od drugih

Foto:Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia/face to face / Face to Face / Profimedia

Ona ne živi u palati, ali svakako vodi život dostojan bajke.

Iako od 1973. godine, kada je u Grčkoj ukinuta monarhija, žive na relaciji London – Njujork i ne zalaze često u rodnu zemlju, princ Pavlos (55) i njegova supruga Mari Šantal (53) i dalje održavaju stil života na kojem bi im pozavideli mnogi članovi kraljevskih porodica širom sveta.

Foto: Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovo posebno važi za njihovu najstariju ćerku princezu Olimpiju (25) koja na društvenim mrežama često ljudima daje uvid u raskoš u kojem živi.

Ona vreme provodi u Njujorku gde je i završila studije, ali porodica ima i nekoliko kuća širom Velike Britanije, kao i na Bahamima. A sama princeza Olimpija se i te kako trudi da iskoristi maksimum onoga što joj porodica i zvučno ime pružaju.

Makar kada je uživanje u pitanju.

Pošto nema nikakvih zvaničnih dužnosti jedne princeze, Olimpija svoje vreme mahom provodi putujući i uživajući, a dosta vremena provodi i na Instagramu gde ima preko 250 hiljada pratilaca.

Ona je rođena u Njujorku i ne govori grčki jezik, ali često ističe kako je ponosna na svoje korene, a leti je možete i zateći na najluksuznijim grčkim plažama kako uživa okružena prijateljima, među kojima se nalaze i Paris Hilton, Niki Rotšild, Popi Delavinj i mnoga druga zvučna imena, posebno iz sveta mode.

Jedna od najboljih drugarica joj je rođaka Talita von Furstenberg, unuka poznate dizajnerke Dajen von Furstenberg.

Povezivali su je sa princom Harijem, ali je visoki zvaničnik britanske kraljevske porodice demantovao te glasine.

Od 2021. godine je u vezi sa Peregrinom Pirsonom, britanskim plemićem, koji pripada jednoj od najbogatijih porodica u Velikoj Britaniji.

Foto: Papadakis Press/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I dok ostale princeze i vojvotkinje, poput Kejt Midlton i Megan Markl, moraju svakodnevno da vode računa o svakom svom potezu i da se pojavljuju na svim događajima, ujedno mašući ručicom, Olimpija može da uživa u pravom kraljevskom životu i luksuzu. Ona se u javnosti ne eksponira previše, pa buran život koji vodi prolazi „ispod radara“, a ipak živi onako kako hoće, bez ograničenja.

Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Bonus video: Top 10 najlepših poznatih brineta u Srbiji

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram