Kako žive žene sa Balkana koje su se udale za bogataše sa Istoka: Jedna je nestala, druga godinama krije najveću tajnu

Sjaj i raskoš na sve strane.

One su htele „bolji život“, udale su se za milionere i milijardere iz Arapskih Emirata i sada možda žive svoju bajku, ali za većinu nemamo predstavu o tome šta je zapravo istina. Zanimljivo je da većina njih svoje bogate partnere krije kao zmija noge.

Jelena Bin Drai

Bivša Miss Jugoslavije i jedna od najbogatijih Srpkinja, preduzetnica Jelena Bin Drai, punih 14 godina živi svoju bajku u Dubaiju s arapskim biznismenom i milijarderom, šeikom Saidom Bin Draijem.

Jelena je supruga upoznala preko zajedničkog prijatelja, a zanimljivo je da šeik u početku nije bio fasciniran njom.

„Prilikom prvog susreta uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i zbog toga sam delovala ispijeno. Kao i svaki Arapin, Said voli ‘rasne’ žene, s izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo’, ispričala je svojevremeno Jelena.

Venčali su se 2008. u Dubaiju, a na svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Par ima četvoro dece – ćerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

Milica Polskaja

Srpska influenserka Milica Polskaja sudbonosno „da“ izgovorila je bogatom Kazahstancu kojem skriva identitet, a čak i kad objavi fotografiju s njim – prekrije mu lice.

Kako je otkrila, ona je njega upoznala u noćnom klubu u kojem je radila.

„Prvo nisam htela da se upoznam s njim, jer mi je dva sata ranije, njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov prijatelj je ogroman i debeo, i pred kraj žurke, moj sadašnji muž, poslao je prijateljicu da se upozna sa mnom. Znači prvo se slikao prijatelj, a onda šalje prijateljicu“, rekla je ona i nastavila:

„Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko s njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena broj telefona i malo smo plesali. On me je zvao sutradan na dejt, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom prijatelju: „Ona će meni roditi sina“, ispričala je Milica jednom prilikom.

Supružnici žive u Almatiju u Kazahstanu sa četvoro dece. Milica često na Instagramu pokazuje raskoš kojom je okružena.

„Na jednom spratu imamo 15-ak soba, 4 kupatila, garderobu, ne znam da li se to računa… Sve imamo napravljeno, ali još treba da stigne lift. Sređujemo bazen, imamo dva – jedan zatvoreni, a drugi otvoreni“ otkrila je jednom prilikom.

Alma Tucaković

Alma Tucaković Foto:Screenshot

Pevačica Alma Tucaković iz Bosne i Hercegovine napustila je regionalnu javnu scenu, udala se za šeika i u Dubaiju započela s njim život, kao njegova 23. žena. Alma je jednom prilikom za medije otkrila kako se odrekla estrade i pevanja.

„Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze“, rekla je Alma za bosanski magazin „Express 201“.

Ona je ispričala i da je svom suprugu 23. žena, te da ima potpunu slobodu.

„Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gde je koja od nas (smeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u šta da uveravam. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem da živim. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću da se vraćam. Tek sada dišem slobodno’, rekla je Alma tada koja je poznata po hitu ‘Bezobrazno’.

No, iako je neko vreme sve delovalo idealno, a Alma se neprestano hvalila bogatstvom u kojem uživa, počela su šuškanja da je ili izmislila šeika li je uradila nešto što ga je naljutilo, pa joj je on prestao da joj finansira život u Saudijskoj Arabiji.

Tako je navodno počela da ide na časove škole šminkanja i menadžmenta u Dubaiju. Redovno se hvalila svojim životom, a onda je sve preko noći jednostavno stalo – a Alma je nestala.

Od tada do danas više je nema na društvenim mrežama, niko ne zna gde je i šta radi. Možda je šeikova žena, možda se odselila u neku drugu državu, a možda joj je jednostavno dosadilo da bude meta zlih jezika i medija, pa je prestala da deli intimu s javnosti.

Hulija Sinanović

Život s moćnim šeikom mnogima zvuči kao bajka, a taj film živi i Hulija Sinanović, ćerka pevačice Elme Sinanović. Naime, pre nekoliko meseci regionalni mediji su pisali da se Hulija udaje, i to za bogatog šeika u Kataru.

Prema priči jedne od Elminih koleginica koja je želela da ostane anonimna, pevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sad je misteriozna i o detaljima svadbe svoje ćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

„Elma je oduševljena budućim zetom. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Odnose se prema njoj kao prema princezi. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su stvoreni jedno za drugo“, rekao je izvor i dodao da Hulija živi na relaciji Katar-Srbija, ali da će se u nekom trenutku u potpunosti preseliti tamo.

„Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posetiti Katar.

Elminu mezimicu javni život previše ne zanima, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž, ispričao je izvor.

Ipak, sama pevačica je nedavno za medije priznala da uskoro odlazi za Katar i da je već na strani svog budućeg zeta.

„Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unapred žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je – samo crno-belo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto’, uz osmeh je pred kamerama emisije ‘Ekskluzivno’ rekla Elma koja je poznata po hitovima: „Gradske priče“, „Korak do dna“…

Anika Božić Al-Saraj

Bivša manekenka Anika Božić Al-Saraj dobila je titulu jedne od najbogatijih Srpkinja nakon što se 2014. udala za milijardera iz Palestine, Jusufa Al-Saraja. Anika vodi život kakav bi mnogi poželeli, a kada pogledate njen Instagram na kojem je prati 115.000 ljudi, videćete da uživa u luksuzu i raskoši, te često deli fotografije s predivnih destinacija.

Njen muž je unuk bivšeg palestinskog predsednika, a zbog činjenice da je imućan mnogi Aniku nazivaju arapskom princezom.

„Moj muž nije arapski princ. Negov deda je bio predsednik, dakle on je bio državnik, zato što Palestina nikada nije bila monarhija, bar ne u novijoj istoriji. Nije još službeno ni država. Nažalost, moj muž nikada nije tamo živeo, tako da je on Kanađanin jer je tamo proveo svoj život’, objasnila je svojevremeno bivša manekenka.

Anika je vlasnica stana u Parizu u kojem provodi deo godine, a tokom leta obično bude u Egiptu gde joj je kuća na samoj plaži.

Ona i suprug dobili su sina, a jednom je progovorila koliko joj znači majčinstvo.

„Majčinstvo mi je promenilo prioritete, a samim tim i pogled na svet. Otvara se nova perspektiva i to je možda najlepše životno iskustvo. Dani su puni izazova, ali i neizmernog zadovoljstva“, rekla je Anika, piše Story.hr. 

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram