Ljubavna priča Jelene bin Drai: Said je usred venčanja opsovao na tečnom srpskom

Foto: Instagram/jelenabindrai

Počeli su da žive zajedno posle dve nedelje veze.

Od 2008. godine muž nekadašnje manekenke i mis Jugoslavije  je arapski šeik i biznismen Said bin Drai. Od tada Jelena Jakovljević, odnosno bin Drai važi za jednu od najbogatijih Srpkinja.

Kao manekenka, često je putovala po svetu, a jedno putovanje u Dubai 2001. godine, skroz joj je promenilo život – upoznala je Saida.

„Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo 48 kilograma i delovala sam ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju ‘rasne žene’, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo“, ispričala je Jelena u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Said je iz mešovitog braka. Otac mu je Arapin, a majka Engleskinja. Njegova porodica je Jelenu odlično prihvatila, ne praveći razliku između njene i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ona nisu oklevali da to učine, pa su zajednički život započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

„Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je četiri, a želimo četvoro dece“, otkrila je Jelena u intervjuu za Hello.

Tom prilikom se osvrnula i na venčanje, na kom su bili ispoštovani i arapski, ali i srpski običaji.

„Moj brat dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima sa: ‘Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara’. Na to je Said opsovao na tečnom srpskom“, rekla je Jelena.

Jelena i Said u braku su dobili ćerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

Jelena je danas vlasnica velikog lanca kozmetičkih i spa centara. Bavi se modom i humanitarnim radom, 2013. godine je nominovana za Ženu privrednika godine Srednjeg Istoka. Njeni saloni su po drugi put nominovani za najbolje u What’s on magazinu. Na ostrvu Palma je otvorila polikliniku i obdanište koje je namenjeno bogatim ljudima koji tamo žive.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram